e
Banner


ATA Freight Line 20. yılını kutluyor
ATA Freight Line Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cengiz Oğuzhan, 2015’in şirketleri açısından 4 yeni ürünü müşterilerine tanıttıkları, kurumsal kimliklerini ve web sitelerini baştan aşağı yeniledikleri, yurtiçi ve yurtdışında yeni ofisler açtıkları ve yeni yatırımlar yaptıkları bir yıl olarak geçtiğini söyledi. 




ata_freight_line
Oğuzhan, şunları aktardı: “Hem Türkiye’de hem de global düzeyde çalıştığımız firmalar, ATA Freight’ı diğer lojistik firmalara göre daha müşteri odaklı ve daha yenilikçi çözümler sağlayan bir lojistik firması olarak gördüklerini belirtiyorlar. Biz de buna paralel olarak müşterilerimizin beklentilerine göre hazırlanmış, sektörde fark yaratacak özel ürünlerimizi 2015 yılında kendilerine sunduk. Bu ürünlerden en önemlisi olan lojistik yönetimi servisimiz Vizio Myway, müşterilerimizin ilgisini çekti ve çok beğenildi. Bu servisimiz dünyanın en büyük firmaları tarafından kullanılıyor ve Türkiye’de de önemli müşterilerimize bu hizmeti sunmaya başladık.” 2015’te yine önemli bir başarıya imza atarak, dünyanın en büyük tarım makineleri üreticilerinden olan John Deere tarafından verilen 2015 “Partner Seviyesinde Tedarikçi” ödülünü aldıklarını söyleyen Oğuzhan, “John Deere firmasının ‘Mükemmellik Programı’ kapsamında verilen bu ödülü 6. kez üstüste kazanma başarısını gösterdik. Bu sonuç, verdiğimiz hizmetlerin her zaman aynı kalitede ve devamlı gelişmekte olduğunun bir ispatıdır. 15 Aralık’ta USA, Illinois’te düzenlenen resmi törene katılarak ödülümüzü aldık” dedi. 
2016 yılında 20. yıllarını kutlamaya hazırlandıklarını belirten Oğuzhan, şunları aktardı: “Bu, şirketimiz için gurur verici bir gelişme. 20 yıl boyunca dürüstlük, sorumluluk ve mükemmelliği değerlerinin merkezine yerleştirmiş bir firmayız. Geçen 20 yılda geleneksel bir taşımacılık firmasından, yenilikçi ve tamamen entegre tedarik zinciri çözümleri sunan, önde gelen global lojistik firmalarından biri haline geldik. 2016 yılında hedefimiz ofislerimizin olduğu pazarlarda lider lojistik sağlayıcı olmaktır. Özellikle zor servis verilen pazarlarda, global yapımız sayesinde, müşterilerimizin taşımalarını kolayca yönetmelerine yardımcı olacağız.  Firmalar bu coğrafyalarda tecrübeli uzmanlarla çalışmayı tercih ediyor ve ATA Freight Line bu hatlardaki tecrübesiyle müşterilere tavsiye verebilen ve onları yönlendirebilen ticari hat uzmanlarına sahiptir.” Cengiz Oğuzhan, ayrıca şu anda Hindistan ve Amerika’da faaliyet gösteren ATA şirketler grubunun bir parçası olan ATA Impex’in globalde büyüme hedefiyle 2016 yılında Türkiye’de ve Çin’de faaliyet göstermeye başlayacağını söyledi. Oğuzhan “Grup şirketlerimizden ATA Impex, farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalara, tedarik zincirlerinde, satın almalarında, sipariş yönetimlerinde ve paketleme süreçlerinde yardımcı olabilmek için daha yenilikçi, maliyetleri düşüren ve değer katan hizmetler sunmak amacıyla kurulmuştur. Şirketin hedefi, müşterilerine maksimum değeri yaratacak ve tedarik zincirindeki israfları ortadan kaldıracak, özel servisler sunmak” dedi. 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat