Banner


TLS, Gebze'de 11 bin metrekare depo açtı
TLS Lojistik, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Şirket, Gebze’de 11 bin metrekarelik bir depoyu daha tamamlayarak faaliyete geçirdi. 




tls_lojistik_depo2000 yılından bu yana müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, her yıl çift haneli olan büyüme hedefleri çerçevesinde, 2018 yılının ikinci yarısında depolama alanlarına yeni bir yatırım daha ilave etti. 
Artan müşteri portföyünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere yatırımlarına devam eden TLS, başarıyı ve başarıya giden yolda gösterilmesi gereken fedakârlığı simgeleyen ”AGENA” yıldızının adını verdikleri yeni deposu ile birlikte toplam 200 bin m² ve 400 bin palet kapasiteli depolama alanına ulaşmış bulunuyor. Güvenlik ve çevrenin korunması açısından dünyadaki mevcut en ileri standartlarla donatılan depo, farklı nitelikteki malların birbirlerine zarar vermeyecek şekilde muhafaza edilebileceği, gerektiğinde farklı niteliklere sahip malların tek bir sevkiyat için hızla hazır hale getirilebileceği bir tasarımla inşa edildi. TLS İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı sistemleri, diğer depolarda olduğu gibi bu depoda da uygulanıyor ve personelin en düşük güvenlik ve sağlık riskleri ile çalışması teminat altına alınıyor.
2018 yılında en yüksek büyüme oranımız Depolama Hizmetlerimizden gelecek. Eylül ayında 30 bin m2 büyüklüğünde yeni bir depo daha açmış olacağız. Ayrıca yurtdışında büyüme çalışmalarımıza, araç ve depo yatırımlarımıza da hız kesmeden devam edeceğiz. Yılın ilk aylarına önemli markaları portföyümüze ekleyerek başladık ve mevcut müşterilerimizin de kontratlarını yeniledik. Uzun vadeli sözleşmelerle daha sürdürülebilir, riski düşük yatırımlar yapmak niyetindeyiz. TLS Lojistik olarak hem yurtiçinde hem de uluslararası marketlerde güncel ekonomik verileri göz önünde bulundurarak emin adımlarla ilerliyoruz. 2018 yılında da güçlü bir büyüme performansı göstermeye hazırız. 2018 yılı sonunda her yıl olduğu gibi pasta payımızı daha da arttırmış olarak kapatacağız.
TLS, Lojistik sektörünün en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olup hizmet verdiği tüm bölge ve alanlarda yatırımlar yaparak büyümeye devam ediyor.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat