e
Banner

Etiketler: depo



CEVA en büyük lojistik deposunu açtı


Yayın: 08-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

Dünyanın lider lojistik firmaları arasında yer alan CEVA Lojistik, Türkiye’deki yatırımlarını artırarak sürdürüyor.

 




CEVA, Kocaeli’yi dağıtım ve ihracatta üs olarak seçti


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

CEVA Lojistik, Kocaeli’deki yatırımlarını artırarak sürdürüyor. CEVA Lojistik, Türkiye’nin en büyük lojistik depolarından birini daha Kocaeli- Gebze’de açarak kapasitesini artırdı ve Türkiye’de 600.000 metrekare depolama alanına ulaştı.

 




Alışan Lojistik yangına dayanıklı depo yaptı



Alışan Lojistik Tuzla Deri Organize Sanayi bölgesinde hizmete açtığı 40 bin palet büyüklüğündeki yeni depoyla toplam 160 bin paletlik depo büyüklüğüne ulaştı. Alışan yangına 2 saat dayanıklı lojistik merkeziyle bu alandaki liderliğinin hakkını veriyor.

 




CMS'den Almanya'da depo yatırımı


Yayın: 24-06-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen alüminyum jant üreticisi CMS Grubu, Almanya’nın Bremen kentindeki deposunu hizmete açtı. 




Barsan'dan 30 milyon dolarlık depo yatırımı


Yayın: 27-04-2017
Kategori: Depolama - Antrepo

Barsan Global Lojistik 2016 hedeflerini başarıyla gerçekleştirerek, 2017 yılına da iddialı girdi. Gebze’de 30 milyon dolar yatırımla Türkiye’nin en büyük deposunu inşa etmeye başlayan BGL, yeni yatırımıyla 500 kişiye daha istihdam sağlayacak.




Sertrans Logistics’ten yeni depo yatırımı


Yayın: 19-06-2017
Kategori: Depolama - Antrepo

Hadımköy’de 30 bin m2'lik alana sahip yeni deposunu inşa etmeye başlayan Sertrans Logistics, yeni yatırımıyla 200 kişiye daha istihdam sağlayacak. Başta perakende, kozmetik sektörleri ve  e-lojistik alanında katma değerli hizmetler sunacak olan depo, Aralık 2017’te faaliyete geçecek.




Mars Logistics İstanbul’da 4’üncü lojistik merkezini açtı


Yayın: 09-01-2018
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün öncü firması Mars Logistics, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki 27 bin metrekare alana kurulu 4’üncü lojistik merkezini faaliyete geçirdi. 2018’i yeni lojistik merkeziyle karşılayan Mars Logistics, yıl boyunca yatırımlarına devam edecek.




DHL Freight, Manisa’daki yeni deposunu açtı


Yayın: 06-07-2018
Kategori: Depolama - Antrepo

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 38.000 metrekarelik yeni depoda depolama ve katma değerli lojistik hizmetler sunuluyor.




Reysaş gıda lojistiğinde çıtayı yükseltti



Gıda, likit ürünler ve soğuk zincir lojistiği alanında Türkiye genelinde makro ve mikro dağıtım hizmeti sunan Reysaş, A sınıfı kalitede depolarıyla birçok dev gıda firmasının lojistik partneri olmayı sürdürüyor. Gıda, likit ürünler ve soğuk zincir lojistiğine yatırım yapmaya devam edeceklerini açıklayan REYSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, 2019 yılı sonuna kadar soğuk hava depo alanlarını , frigo taşıma hizmetlerini %7 ve likit taşıma operasyonlarını da %5 oranında arttırmayı hedeflediklerini aktarıyor. 




TLS, Gebze'de 11 bin metrekare depo açtı


Yayın: 25-07-2018
Kategori: Depolama - Antrepo
Etiketler: depo gebze tls lojistik

TLS Lojistik, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Şirket, Gebze’de 11 bin metrekarelik bir depoyu daha tamamlayarak faaliyete geçirdi.