e
Banner

Etiketler: kocaeli



TEM'deki çalışma kilometrelerce kuyruk oluşturdu


Yayın: 13-10-2012
Kategori: Karayolu

TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde devam eden bakım çalışmaları dolaysıyla trafik akışında yoğunluk yaşanıyor. Zaman zaman durma noktasına gelen trafik, sürücüler için çileye dönüştü.

 




CEVA, Kocaeli’yi dağıtım ve ihracatta üs olarak seçti


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Depolama - Antrepo

CEVA Lojistik, Kocaeli’deki yatırımlarını artırarak sürdürüyor. CEVA Lojistik, Türkiye’nin en büyük lojistik depolarından birini daha Kocaeli- Gebze’de açarak kapasitesini artırdı ve Türkiye’de 600.000 metrekare depolama alanına ulaştı.

 




Yoğunluğunun Yüzde 35'ini Tırlar Oluşturuyor


Yayın: 05-11-2012
Kategori: Karayolu

Kocaeli'de limanlardan çıkan ağır tonajlı taşıtların, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'ndaki araç yoğunluğunun yüzde 35'ini oluşturduğu bildirildi.

 




Estonya Lojistik Heyeti Kocaeli’de



Estonya’nın lojistik kümesi yetkililerinden oluşan 20 kişilik bir heyet, önceki gün Kocaeli Sanayi Odası’nı ziyaret etti.





İhracatını en fazla artıran iller!



Sanayi ve ticarette yakaladığı başarılarla ''örnek'' gösterilen Gaziantep 'ihracatını en fazla arttıran il' oldu. Kocaeli, en fazla ihracat yapan 2'nci il oldu.





Prometeon Türkiye’ye “İstihdamını en fazla artıran” firma ödülü


Yayın: 10-08-2022
Kategori: Lastik

Prometeon Tyre Group’un 75 ülkeyi kapsayan “Türkiye-Afrika-Orta Doğu-Rusya-Orta Asya ve Kafkaslar” Bölgesi’nin merkez üssü konumunda yer alan Prometeon Türkiye, Kocaeli’nde istihdama sunduğu katkı ile “İstihdamını en fazla artıran sanayi firmaları” kategorisinde ödül aldı.