e
Banner

Etiketler: yatırım



Ulaştırmada yatırım hamlesi sürüyor


Yayın: 12-09-2012
Kategori: Denizyolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 429 proje için bu yılın Mart ayı sonuna kadar 84.7 milyar lira harcandığını bildirdi. 





İzmir Limanı için 300 milyon dolarlık formül



İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ortaklığında yürütülen “İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi” bölgenin kaderini değiştirecek.





Ekol Lojistik Romanya yatırımlarında hız kesmiyor


Yayın: 12-10-2012
Kategori: Lojistik

Yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Ekol Lojistik, Romanya’da yapacağı 4 milyon 500 bin Avro yatırımla intermodal hizmetlerini geliştiriyor.

 




Türk şirketi TLT, Sibirya’ya lojistik merkezi kuracak


Yayın: 12-11-2012
Kategori: Lojistik

Türkiye’den Rusya’ya mal ihracatında gümrük hizmetleri, lojistik ve taşımacılık yapan şirketlere, Rusya gümrüğü adına boreker hizmeti sunan TLT GROUP; Rusya’nın Sibirya bölgesinde lojistik merkezi kurmaya hazırlanıyor. 





Ergün: Volkswagen'e 'hızlı' dedi, sinyali Skoda verdi!


Yayın: 12-11-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Bakan Ergün Türkiye'de çok satan ancak otomobil üretimi yapmayan VW'ye “Hızlı olun” mesajı verdi. VW bünyesindeki Skoda'dan ise ‘Gerçek yatırım için istekliyiz. Yedek parçayla ilgileniyoruz' yanıtı geldi





Etis Lojistik’ten filo yatırımı


Yayın: 29-09-2016
Kategori: Lojistik

Bu yıl verimliliğe odaklanan Etis Lojistik, yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Filosuna 37 yeni aracı katan Etis Lojistik, sektördeki konumunu giderek güçlendiriyor. 




Barsan'dan 30 milyon dolarlık depo yatırımı


Yayın: 27-04-2017
Kategori: Depolama - Antrepo

Barsan Global Lojistik 2016 hedeflerini başarıyla gerçekleştirerek, 2017 yılına da iddialı girdi. Gebze’de 30 milyon dolar yatırımla Türkiye’nin en büyük deposunu inşa etmeye başlayan BGL, yeni yatırımıyla 500 kişiye daha istihdam sağlayacak.




Demiryollarına 13 yılda 60 milyar TL yatırım yapıldı


Yayın: 13-07-2017
Kategori: Demiryolu

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, demiryollarında 2003 yılından bu yana hiçbir alan ihmal edilmeden bütünlüklü ve diğer ulaşım modlarıyla entegre bir kalkınma hamlesi sürdürüldüğünü, bu kapsamda konan hedeflerin hayata geçirilmesi için 13 yılda demiryolu sektörü ve raylı sistemlere yapılan yatırımın 60 milyar TL’yi bulduğunu söyledi.




Batu’nun yatırım ajandasında 3 başlık var


Yayın: 19-12-2017
Kategori: Karayolu

Yeni pazar stratejilerini ve yatırımlarını sanayicinin taleplerine ve dış ticaretteki gelişmelere paralel olarak şekillendiren Batu, 2018’de de maksimum verim alacağı yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, 2018 için gündemlerindeki konuları; yurtiçinde ve yurtdışında ofis ve depo yatırımı, yeni araç alımı ve yurtdışında şirket satın alımları olarak açıklıyor.




BİR BAKIŞTA: İSTANBUL YENİ HAVALİMANI


Yayın: 25-12-2017
Kategori: Havayolu

Küresel havacılık sektöründe oyunun kurallarını değiştirecek İstanbul Yeni Havalimanı, bittiğinde Doğu-Batı ve hatta Kuzey-Güney arasında doğal bir köprü olan Türkiye’yi, tarih boyunca sahip olduğu çekim merkezi özelliğini daha da ileriye taşıyacak. Toplamda 350 destinasyona uçuş imkânı sağlayacak İstanbul Yeni Havalimanı, kargo şehrinin oluşturduğu hacim ile Türkiye’nin ihracat hedeflerine ulaşmasına katkı sunarken e-ticaret anlamında da pazarı büyütecek.