Banner

Etiketler: ekol



Ekol, blok tren hattını Romanya’ya uzattı


Yayın: 26-09-2012
Kategori: Demiryolu

Ekol Lojistik, Romanya lojistik sektörünün lider isimlerinden Omega Ro’yu satın aldıktan sonra Worms -  Trieste arasında uyguladığı blok tren seferlerine Worms’tan, Romanya’nın Arad şehrinde Curtici Terminali’ne yapılan seferleri de ekledi. 





Ekol Lojistik Romanya yatırımlarında hız kesmiyor


Yayın: 12-10-2012
Kategori: Lojistik

Yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Ekol Lojistik, Romanya’da yapacağı 4 milyon 500 bin Avro yatırımla intermodal hizmetlerini geliştiriyor.

 




Lojistik Pazarında Rekabet Stratejileri



Türkiye’de Lojistik Pazarı, Rekabette Yeni Dönem, Lojistik Pazarının Potansiyeli, Lojistik Pazarının Büyüklüğü, Lojistik Pazarında Rekabet, Dünyada lojistik pazarı, Türkiye lojistik sektörü, Lojistik pazarında rekabet stratejileri, lojistik şirketleri

 




Ekol'den WWF Yeşil Ofis Programı



Ekol, intermodal projesinin yanı sıra diğer yeşil lojistik çalışmalarını da hayata geçirmektedir.





Ekol Lojistik’ten üniversitelerle akademik işbirliği


Yayın: 11-12-2012
Kategori: Eğitim

Ekol Lojistik; ODTÜ, Bilkent Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Ege Üniversitesi ile lisans, lisansüstü araştırma, proje, tez, saha gezisi ve pratik uygulama eğitimleri gibi alanlarda destek anlaşması yaptı.





Un Ro-Ro’nun yeni rakibi Ekol



Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Ekol, İstanbul-Trieste hattında denize açıldı. Hatce, Paqize ve Qezban adlarını taşıyan 3 kiralık gemi ile ro-ro taşımacılığı yapacaklarını açıklayan Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, “İlk etapta kendi araçlarımızı taşıyacağız. Daha sonra talebe göre nakliye firmalarımıza bu hizmeti verebiliriz. Ama şuan için onunla ilgili bir çalışma yapmadık” dedi.





Ekol, ‘Dünya Saati’ elçisi


Yayın: 21-03-2013
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, WWF tarafından gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati’nin Elçisi olarak küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek için 23 Mart günü bir saat boyunca ışıkları söndürecek…





Ekol'ün blok treni Doğu Avrupa'ya uzanıyor


Yayın: 20-05-2013


Avrupa’nın ve Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından Ekol, mevcut Intermodal hatlarına 22 Mayıs 2013’ten itibaren Trieste – Ostrava blok tren hattını ekliyor.




Ekol Polonya’yı ülke portföyüne ekledi


Yayın: 29-05-2015
Kategori: Lojistik

Avrupa’daki ilk 10 lojistik şirketinden biri olma hedefiyle yatırımlarını hızlandıran Ekol, doğrudan faaliyet gösterdiği ülkelerin arasına yakın dönemde Polonya’yı da ekledi. Böylece Polonya Ekol’ün kendi tesislerini kurduğu 11. ülke oldu. Ekol, haftada 5 sefer yapan Ro-Ro  gemileri ve 40 sefere çıkan blok tren yüklemeleri ile çevre dostu hizmetlerini her geçen gün emin adımlarla güçlendiriyor.





Geleceğin lojistikçileri Ekol Macaristan’da


Yayın: 01-03-2016
Kategori: Eğitim

Lojistik sektörünün gelişiminde eğitimin önemini her fırsatta vurgulayan Ekol Lojistik, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan tesislerinde, Mehmet Emin Horoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 14 meslek lisesi öğrencisini ağırladı.