e
Banner

Etiketler: ekol



Ekol, yeni şirketi ‘Logiverse’ ile teknolojisi çözümleri sunuyor


Yayın: 12-09-2022

Ekol Lojistik’in teknoloji şirketi Logiverse, bilgi teknolojisi konusundaki know-how’ı ile sektöre ve bu birikimden faydalanmak isteyen tüm kuruluşlara hizmet vermeyi hedefliyor. 




Ekol Lojistik, afet bölgesine 15 tır malzeme taşıyor


Yayın: 08-02-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: deprem ekol tır yardım

Ekol Lojistik, afet belgesine 15 tır malzeme gönderilmesi için lojistik destek sağlıyor. 




Ekol, ‘En İyi İşveren’ markası seçildi


Yayın: 22-05-2023
Kategori: Lojistik

Sektöründeki öncü rolünü çalışanlarından aldığı güçle sürdüren Ekol Lojistik, Yılın En İyi İşveren Markası Ödülü’ne layık görüldü.




EKOL ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladı



Sürdürülebilirlik Kalkınma Amaçları, küresel trendler ve sürdürülebilirlik ekseninde artan müşteri talepleriyle uyumlu bir çerçevede hazırlanan Ekol 2022 Sürdürülebilirlik Raporu’nda çevreden finansal göstergelere, AR-GE’den insan kaynaklarına farklı alanlarda gerçekleştirilen projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler yer aldı. 




EKOL360 Hollanda merkezli Channelengine ile iş birliği yaptı


Yayın: 17-07-2023
Kategori: Lojistik

Ekol360 ve lider e-ticaret entegrasyon platformu Hollanda merkezli ChannelEngine stratejik iş birliğine gitti. E-ticaret ve lojistik çözümlerinin sorunsuz şekilde bir arada sunulmasını hedefleyen iş birliği, müşterilerin Avrupa çevrim içi perakende piyasasında daha büyük başarılar elde etmesine yardımcı olacak.




Sahada: Cumhuriyetin Harcında Bilim ve Kadınlar kitabı tanıtıldı


Yayın: 23-10-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: cumhuriyet ekol kitap

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında Bilim Akademisi ve Ekol Vakfı önemli bir projeye imza attılar. 12 Türk bilim kadınının zorlu yolculuğunun anlatıldığı Sahada: Cumhuriyetin Harcında Bilim ve Kadınlar kitabı tanıtıldı.




Ekol Marmaray hattından ilk treyler geçişini yaptı


Yayın: 12-12-2023
Kategori: Demiryolu

İhracatçının hayatını kolaylaştıran çözümler sunan Ekol Lojistik, Marmaray hattından ilk treyler geçişini gerçekleştirdi.  Ekol Lojistik, Rail Cargo iş birliğinde blok tren taşımacılığı ile Anadolu yakasından Avrupa’ya Marmaray Tüneli’ni kullanarak ihracat yönünde dorse trenini ilk defa sefere sokan Ekol Lojistik,  bir süre önce de Avrupa’dan Asya’ya ilk treyler geçişini yaptı. 




DFDS, Ekol'ün uluslararası iş kolunu satın aldı


Yayın: 09-04-2024
Kategori: Lojistik

DFDS, Ekol Lojistik'in Türkiye ile Avrupa'yı birbirine bağlayan uluslararası taşımacılık iş kolunu 260 milyon euroya (1.9 milyar DKK)  satın alarak, DFDS'in Türkiye ile Avrupa arasındaki taşımacılık koridorundaki operasyon ve hizmet ağını güçlendiriyor. Satın alma işleminin, AB birleşme kontrol onayı alınmasını takiben 2024'ün 4. çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.