Banner

Etiketler: dfds



DFDS’nin en yeni gemisi, Türkiye’nin hizmetinde


Yayın: 13-06-2019
Kategori: Denizyolu
Etiketler: dfds u.n. ro-ro

Türkiye’nin en büyük Ro-Ro şirketi U.N. Ro-Ro’nun, Avrupa’nın denizcilik ve lojistik devi DFDS’ye marka dönüşüm süreci başlarken, DFDS dev bir Ro-Ro gemisini daha Türkiye’ye getirdi.




DFDS Akdeniz İş Birimi’ne yeni atama


Yayın: 27-02-2020

Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması Danimarkalı DFDS’nin Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi DFDS Akdeniz İş Birimi’nin Satış ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevine Önder Ulaş Başboğa atandı.




Lojistiğin kadın liderleri yeni normali tartıştı


Yayın: 27-04-2020
Kategori: Lojistik

DFDS, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle dijital DFDS Akademi platformu üzerinden gerçekleştirdiği videokonferansta sektörün kadın liderlerini bir araya getirdi. Katılımcılar tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde önemli ölçüde dönüşüme uğrayan lojistik sektöründeki ”yeni normali” tartıştı.




COVID-19 yeni fırsatlar yaratacak


Yayın: 06-05-2020
Kategori: Lojistik

DFDS tarafından düzenlenen video panelde bir araya gelen lojistik sektörü temsilcileri, ”COVID-19 Döneminde Ticaretin Sürekliliği” için yapılanları ve yeni fırsatları değerlendirdi. Değerlendirmelerde çevreci yeni teknolojilere yatırımın artacağı, tedarik zinciri ilişkilerinin yeniden gözden geçirileceği vurgulandı. Bu süreçte Çin’in hedef pazarlarda yaşayacağı olası kayıplarla, Türkiye'nin bir üretim üssüne dönüşme olasılığının ticareti olumlu etkileyeceği öngörüldü.




DFDS'den sağlık çalışanlarına konaklama desteği


Yayın: 14-05-2020
Kategori: Denizyolu
Etiketler: dfds fuat pamukçu

DFDS, koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında gecesini gündüzüne katarak çalışan Tuzla Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına konaklama hizmeti sağlıyor.




DFDS’den yenilenebilir yakıt için işbirliği


Yayın: 04-06-2020
Kategori: Denizyolu

Denizcilik ve lojistikte Avrupa’nın lider firması Danimarkalı DFDS, ”5 Haziran Dünya Çevre Günü” öncesinde Danimarkalı Copenhagen Airports, A.P. Moller - Maersk, DSV Panalpina, İskandinav Havayolları Şirketi SAS ve Ørsted şirketleriyle bir araya gelerek Kopenhag bölgesinde karayolu, deniz ve hava taşımacılığı için sürdürülebilir yakıt üretimi gerçekleştirmek üzere endüstriyel ölçekte bir sanayi tesisi geliştirmek için ortaklık kurdu.




DFDS, Türkiye ve İtalya’dan kadın girişimcileri buluşturdu


Yayın: 12-06-2020
Kategori: Lojistik
Etiketler: dfds

Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS’nin dijital platformu DFDS Akademi, 10 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirdiği webinarda Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliği ile Türkiye’den kadın girişimcilerle AIDDA üyesi İtalyan kadın girişimcileri buluşturdu. DFDS’in Avrupa’da önemli bir ticaret ortağı olan İtalya ile Türkiye’den kadın girişimciler pandemi süreciyle ilgili tecrübelerini ve birlikte iş yapma fırsatlarını konuştu. Buluşmada KAGİDER ve AIDDA arasında iyi niyet protokolü de imzalandı.




DFDS kadın girişimcilerin ürünlerini ücretsiz taşıyacak


Yayın: 06-07-2020
Kategori: Denizyolu
Etiketler: dfds kagider

DFDS Akdeniz İş Birimi, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile birlikte başlattığı “Kadın için Taşıyoruz” projesini tanıttı. Proje kapsamında, girişimci kadınların ürettiği ürünler, DFDS tarafından 1 yıl boyunca ücretsiz olarak taşınacak. Kadınların yaptıkları ihracata katkıda bulunmayı hedefleyen projede, kadın üreticilerin ürünleri, DFDS’nin Pendik, Yalova ve Mersin kalkışlı taşımacılık ağında Avrupa’ya ulaştırılacak.




DFDS, Sete’ye gelişinin birinci yılını kutluyor


Yayın: 09-07-2020
Kategori: Denizyolu
Etiketler: dfds sete

Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS’in Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi DFDS Akdeniz İş Birimi’nin Sete’ye gerçekleştirmekte olduğu seferler birinci yılında 300 TIR kapasiteye sahip olan büyük gemilerle devam ediyor. İlk kez 9 Temmuz 2019 tarihinde haftada 2 sefer olarak başlayan seferler birinci yılında haftada 3 sefer olarak gerçekleştiriliyor.




DFDS, Türkiye’nin kültür mirasını Akdeniz sularına taşıyor


Yayın: 16-07-2020
Etiketler: dfds lars hoffmann

DFDS Akdeniz İş Birimi, filosundaki tüm gemilere Türkiye’deki UNESCO kültür miraslarının ismini verme kararları kapsamında son olarak Cemil Bayülgen gemisine de ”Galata Seaways” adını verdi. DFDS Akdeniz İş Birimi, filosunda bulunan 14 geminin isimleriyle Türkiye topraklarının tarihi ve kültürel mirasını Akdeniz sularına taşıyor.