e
Banner

Etiketler: dfds



DFDS ile ağır yük nakliyecileri denizden taşıma yapacak


Yayın: 09-02-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS ile AND arasında gerçekleştirilen anlaşma ile İstanbul Asya ve Avrupa yakası arasındaki tüm müşterilerin taşımalarını yaptığı Pendik/Kumcular-Ambarlı/Kumport Limanları arasındaki kabotaj seferlerinden bütün dahili nakliyeciler faydalanacak.
 




DFDS intermodal ağını Sete - Köln hattı ile genişletti


Yayın: 15-03-2022
Kategori: Demiryolu

DFDS / primeRail, intermodal operasyonlarını Sete'den Köln'e yeni bir demiryolu hattıyla genişletiyor. Şirket, Sete ve Köln arasında iki gidiş-dönüş seferi sunacak ve haftalık bir gidiş dönüş daha eklemeyi planlıyor.




DFDS Akdeniz İş Birimi'nde üst düzey atamalar


Yayın: 08-04-2022
Kategori: Lojistik
Etiketler: dfds yeni atama

DFDS Akdeniz İş Birimi, Akdeniz RO/RO ağında ticari ve operasyonel odağını güçlendirmek amacıyla 1 Nisan 2022 itibariyle geçerli olmak üzere üst düzey atamalar gerçekleştirdi.




DFDS, yeni demiryolu hizmetiyle Londra ile İstanbul arasındaki transit süreyi kısaltacak


Yayın: 29-04-2022
Kategori: Demiryolu

Kuzey Avrupa'nın en büyük entegre denizcilik ve lojistik şirketi olan DFDS, Séte ile Calais arasında yeni bir demiryolu yük sefer hizmeti başlatıyor. 17 Mayıs itibarıyla yeni demiryolu hizmeti, Londra'yı Yalova'ya bağlayacak.




DFDS, 'Mavi Anlaşma'ya imza attı


Yayın: 16-05-2022
Kategori: Denizyolu

Trieste & Monfalcone Limanları’na yanaşan ve demirleyen gemilerden kaynaklanan hava kirletici emisyonların azaltılmasına yönelik Gönüllülük Anlaşması, Trieste’de imzalandı.




"Kadın İçin Taşıyoruz" projesi, Aydın'da ihracatçılarla buluştu


Yayın: 23-06-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile devam ettirdiği “Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisi ikinci turunda Aydın’daki ihracatçılarla yeniden bir araya geldi. 
 




DFDS Akdeniz İş Birimi, APPORTT Ödülleri’nde


Yayın: 30-06-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, 2021 APPORTT Ödülleri kapsamında 9 Haziran tarihinde “Tarragona Limanı’nın Dışa Yönelik Projeksiyon Ulaşımındaki En Aktif Şirket” seçildi.




DFDS ve WiLAT Türkiye'nin Mentorluk Projesi gençlere iş fırsatı sunuyor


Yayın: 06-07-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Birleşik Krallık merkezli CILT’in (Chartered Institute of Logistics and Transport) kadın kanadı WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye iş birliği ile start verdiği” Mentorluk Projesi” gençlere yeni kapılar açıyor.




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi Mersin’deki ihracatçılarla yeniden buluştu


Yayın: 18-08-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile devam ettiği “Kadın İçin Taşıyoruz” projesini Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisi ikinci turunda liman kenti Mersin’deki ihracatçılarla yeniden bir araya geldi.




DFDS Fransa İspanya rotasının avantajlarını ve hedeflerini duyurdu



DFDS Akdeniz İş Birimi, “Birlikte Büyüyoruz” dijital panelinde müşterileri ile bir araya gelerek DFDS Fransa İspanya rotasının avantajlarını, müşterilerine sunduğu yeni fırsatları ve 2023 yılı hedeflerini duyurdu.