e
Banner

Etiketler: dfds



DFDS, yeni intermodal çözümüyle Yalova’dan Paris’e 6 günde ulaşacak


Yayın: 14-11-2022

DFDS Akdeniz İş Birimi, Paris’e haftada karşılıklı 3 tren seferi hizmeti başlatacak. Yeni seferler Yalova’dan çıkış yapan yükleri Paris’e 6 günde ulaştırarak zaman avantajı da sağlayacak. 




DFDS, Terminal Yönetim Sistemi ile operasyonlarına hız kazandırıyor


Yayın: 16-12-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, 14 Kasım 2022 tarihinden itibaren dijitalleşme stratejisi doğrultusunda Terminal Yönetim Sistemi’ni (GTMS) Pendik Limanı’nda faaliyete geçirerek operasyonlarına hız kazandırdı. 




DFDS'den İskenderun Limanı'na ücretsiz sefer


Yayın: 08-02-2023
Kategori: Denizyolu

DFDS, ağır makine ve insani yardım malzemesi içeren araçları Pendik Limanı'ndan İskenderun Limanı'na ücretsiz taşıyor.  




DFDS’den İzmir – Sete arası Ro-Ro hattı


Yayın: 24-03-2023
Kategori: Denizyolu

Yolcu ve yük taşımacılığında Avrupa’nın lider firması DFDS’in Türkiye merkezli Akdeniz İş Birimi çok özel bir hattın açılışını gerçekleştiriyor. İzmir Alsancak Limanı’ndan Fransa’nın Sete limanına ilk ve tek Ro-Ro hizmeti olma özelliğini taşıyacak olan İzmir – Sete rotası ile DFDS, Türkiye ve Avrupa arasındaki güvenli ve hızlı taşımacılık çözümlerine bir yenisini daha ekliyor. 




DFDS Akdeniz İş Birimi'nden yeni rota


Yayın: 03-04-2023
Kategori: Denizyolu

DFDS, Türkiye merkezli Akdeniz İş Birimi’nin faaliyete geçişinin 5. yılında çok özel bir hattın açılışını gerçekleştirdi. Alsancak Limanı’ndan Fransa’nın Sete limanına ilk ve tek ro-ro hizmeti olma özelliğini taşıyan İzmir – Sete rotası ile DFDS, Türkiye ve Avrupa arasındaki güvenli ve hızlı taşımacılık çözümlerine bir yenisini daha ekliyor. 




DFDS Lojistik Zirvesi’nde, sektörün ve ekonominin röntgeni çekildi


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Denizyolu

DFDS Lojistik Zirvesi’nde, Lojistikte 2022 değerlendirmeleri, güncel gelişmeler ve 2023 beklentileri, sürdürülebilirlik ve kadın istihdamı, lojistikte teknoloji ve inovasyon başlıkları ele alındı. 




DFDS, 5. yılında operasyonlarına güç katıyor


Yayın: 07-06-2023
Kategori: Denizyolu
Etiketler: atılım denizyolu dfds

DFDS, Türkiye merkezli Akdeniz İş Birimi’nin faaliyete geçişinin 5. yılında Ro-Ro ve intermodal operasyonlarını gemi, liman ve tren taşımacılığı yatırımlarıyla büyütmeye devam ediyor. DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann, “Beşinci yıl dönümümüz, yenilikçi, sürdürülebilir hizmetler sunma taahhüdümüzü destekliyor. Gelecekte de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.




DFDS tüm süreçlerini teknolojiyle besliyor


Yayın: 18-08-2023
Kategori: Lojistik

DFDS, çağın gereklerine uygun olarak hayata geçirdiği teknoloji yatırımları ile de sektöre öncülük ediyor. İstanbul’da bulunan teknoloji geliştirme merkezinde 9 farklı ekiple, 30'dan fazla farklı yazılım dili ve platformu kullanarak ürün geliştiren şirket, Pendik Limanı’nda otomatik park etme sistemiyle operasyonlarına hız kazandırdı. 




Türkiye ve Akdeniz'i Kuzey Avrupa'ya bağlayacak uzlaşı belgesi imzalandı


Yayın: 16-11-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: akdeniz anlaşma dfds

İstanbul'da düzenlenen ve Türkiye pazarı için taşımacılık ve lojistik alanında uluslararası bir organizasyon olan Logitrans fuarında, taşımacılık operatörleri DFDS ve VIIA ile Fransa'nın Sète ve Calais limanları, Akdeniz'i Kuzey Avrupa'ya bağlayacak bir uzlaşı belgesi (MoU) imzaladı. Anlaşma, Avrupa pazarlarına ihracat yapan Türk şirketleri ve taşıyıcılarına verimli ve hızlı bir lojistik çözümü sunuyor.




UND, “Taşımacının Başucu Kitabı”nı tanıttı



UND, sektör firmalarını, hukuki durumlar karşısında bilgilendirmek ve yanlarından ayırmayacakları bir kaynak kitap olarak hazırlanan “Taşımacının Başucu Kitabı”nı tanıttı. 10 yıllık birikimle konusunda uzman Avukatlar tarafından hazırlanan kitapta, taşımacıların karşılaştıkları hukuki durumlarda neler yapacakları yer alırken; sözleşme, talimat ve tutanak örnekleri de bulunuyor.