e
Banner

Etiketler: dfds



DFDS operasyonları merkezileştirip verimi yükseltecek


Yayın: 02-09-2021
Kategori: Lojistik

DFDS, bu dönemde intermodal taşımacılık kadar lojistik teknolojilerine de ciddi yatırım yapıyor. Türkiye’de kurdukları AR-GE merkezinde otonom araçlar, çevreci enerji çözümleri, otonom terminaller, tam süreç entegrasyonu gibi projeler yürüttüklerini belirten DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann, ayrıca tüm süreçleri tek bir altyapı üzerinden yürütmek üzere çalıştıklarını söyledi. 




DFDS gemisine uluslararası ödül



DFDS Akdeniz İş Birimi’nin bağlı olduğu Avrupa’nın 22 – 23 Eylül tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirilen ve denizcilik sektörünün liderlerini bir araya getiren ”Avrupa Feribot Denizcilik Zirvesi” (Ferry Shipping Summit) kapsamında DFDS filosundaki eşsiz Ro–Ro gemisi büyük ödülün sahibi oldu. Ödül, zirvenin organizatörleri Bo-Lennart Thorbjörnsson ve Frans Baud tarafından verildi.




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi Mersin’deki ihracatçılara tanıtıldı


Yayın: 07-10-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital paneller serisinin Akdeniz ayağı, liman kenti Mersin’de gerçekleştirildi. 
 




DFDS 3. gemi ile bölge ihracatçısının hizmetinde


Yayın: 19-10-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, 7 Ekim 2021 tarihinden itibaren Mersin-Trieste hattındaki 3. gemisini müşterilerinin ve bölge ihracatçısının hizmetine sunarken, liman kenti Mersin’deki faaliyetlerini, Mersin ve Trieste (İtalya) hatları arasında gerçekleştirilen seferler ile ilgili yenilikleri ve hedeflerini iş dünyası liderleri ve iş ortakları ile bir araya gelerek paylaştı. 




DFDS çevre dostu çözümler üretmekte kararlı


Yayın: 25-10-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, Trieste’de gerçekleştirilen “Barcolana Deniz Zirvesi” kapsamında “sürdürülebilirlik” hedeflerini paylaştı. “DFDS olarak lojistikte daha iyi ve sürdürülebilir bir gelecek için alternatif çevre dostu çözümler üretmeye kararlıyız” diyen DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann, 2050 yılına kadar iklim nötr olmak yönendü bir hedefleri olduğunu vurguladı. 




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, Atlas Jüri Özel Ödülü’nü kazandı


Yayın: 17-11-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, Atlas 12. Lojistik Ödüllerinde Jüri Özel ödülü ile ödüllendirildi.  




DFDS. WiLAT iş birliği ile gençlere ışık tutacak “Mentorluk Projesi” için start verildi


Yayın: 16-12-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi, WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye iş birliği ile start verdiği ”Mentorluk Projesi” kapsamında orta ve üst düzey yöneticilerinden oluşan 10 mentor ile üniversite öğrencilerine lojistik sektöründe rehberlik edecek.  




DFDS, lojistik operasyonlarını güçlendiriyor


Yayın: 16-12-2021
Kategori: Denizyolu

155. yıl dönümünü kutlayan DFDS, Akdeniz İş Birimi aracılığıyla Türkiye'deki Ro-Ro operasyonlarını gemi ve liman yatırımlarıyla büyütmeye devam ediyor.




'Kadın İçin Taşıyoruz' projesine 'Sosyal Sorumluluk' ödülü verildi


Yayın: 24-12-2021
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ”Kadın İçin Taşıyoruz” projesi, 4. CX AWARDS TURKEY kapsamında ”Sosyal Sorumluluk” kategorisinde ödül kazandı. 




“Kadın İçin Taşıyoruz” projesi İzmirli girişimcilerle buluştu


Yayın: 03-02-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği” Kadın İçin Taşıyoruz” projesini, Anadolu’daki kadın ihracatçılarla buluşturan dijital toplantıların 2022 yılı ilk ayağı İzmir’de gerçekleştirildi. Bu kapsamda düzenlenen dijital paneller serisinin İzmir durağına Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da katıldı.