e
Banner

Etiketler: wilat



Berna Akyıldız, WiLAT Global Başkan yardımcılığına seçildi



1919 yılı Birleşik Krallık merkezli CILT’in (Chartered Institute of Logistics and Transport) kadın kanadı WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye Kurucu Başkanı Berna Akyıldız WiLAT Global’in Ortadoğu’dan sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.




Lojistik sektöründe çalışan kadınların oranı yüzde 9,1


Yayın: 07-03-2022
Kategori: Lojistik

WiLAT Türkiye, "Lojistik ve Taşımacılık Sektöründeki Yetkinlik ve Cinsiyet Eşitsizliği Araştırması"nın sonuçlarını açıkladı. Lojistik sektöründe kadın işgücü oranının yüzde 9,1 gibi çok düşük bir seviyede olduğunu belirten WiLAT Global Başkan Yardımcısı ve WiLAT Türkiye kurucu Başkanı Berna AKYILDIZ, "Bu demek oluyor ki sektör, bu önemli değişim ve dönüşüm sürecinde kadın iş gücünden ve katkılarından yeterince faydalanamamaktadır" dedi. 




UTİKAD ve WİLAT kadın için güçlerini birleştirdi


Yayın: 09-03-2022
Kategori: Lojistik

UTİKAD ile WiLAT (Women in Logistics And Transport) arasında iyi niyet ve iş birliği protokolü imzalandı. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy ve WiLAT Yönetim Kurulu Başkanı Berna Akyıldız tarafından imzalanan protokol ile lojistik sektöründe “kadın” odaklı çalışmalar için karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği yapılması kararlaştırıldı.




DFDS ve WiLAT Türkiye'nin Mentorluk Projesi gençlere iş fırsatı sunuyor


Yayın: 06-07-2022
Kategori: Denizyolu

DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Birleşik Krallık merkezli CILT’in (Chartered Institute of Logistics and Transport) kadın kanadı WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye iş birliği ile start verdiği” Mentorluk Projesi” gençlere yeni kapılar açıyor.