e
Banner

Etiketler: polonya



Ekol Polonya’yı ülke portföyüne ekledi


Yayın: 29-05-2015
Kategori: Lojistik

Avrupa’daki ilk 10 lojistik şirketinden biri olma hedefiyle yatırımlarını hızlandıran Ekol, doğrudan faaliyet gösterdiği ülkelerin arasına yakın dönemde Polonya’yı da ekledi. Böylece Polonya Ekol’ün kendi tesislerini kurduğu 11. ülke oldu. Ekol, haftada 5 sefer yapan Ro-Ro  gemileri ve 40 sefere çıkan blok tren yüklemeleri ile çevre dostu hizmetlerini her geçen gün emin adımlarla güçlendiriyor.





Rail Cargo Logistics’ten yeni intermodal servis



Haftada 3 gün düzenli ve karşılıklı olarak yapılan intermodal blok tren servisiyle Türkiye’yi hem ekonomik hem de çevre dostu bir yöntemle Avrupa’ya bağladıklarını belirten RCL Türkiye Genel Müdürü Ercüment Gücüyener, şu anda altyapı geliştirme çalışmalarını yürüttükleri Polonya-Türkiye intermodal demiryolu hattını ise Nisan ayında devreye almayı hedeflediklerini söyledi. 




DKV’den Estonya, Litvanya ve Polonya’da önemli satın almalar


Yayın: 01-06-2021
Kategori: Karayolu

DKV, Estonya, Litvanya ve Polonya’da yaptığı satın almalarla bu ülkelerdeki konumunu ve müşteri tabanını güçlendirdi.




Logitrans'tan Polonya'ya direkt blok tren hattı


Yayın: 24-09-2021
Kategori: Demiryolu

Logitrans Lojistik, Polonya Devlet Demiryolları (PKP) işbirliği ile Türkiye-Polonya hattı üzerinde inovatif, ekonomik, çevreci ve sürdürülebilir bir proje olan LogiTrain hizmetini hayata geçirdi.
 




TruKKer, operasyonlarını Polonya ve Kazakistan ile genişletiyor


Yayın: 29-11-2022
Kategori: Karayolu

TruKKer; Avrupa ve BDT genişleme stratejisini Türkiye’den yönetecek. TruKKer, açtığı yeni ofislerle; doğu ile batı arasındaki lojistik ağını dijital çözümleriyle yönetmeyi hedefliyor.