e
Banner

Etiketler: kazakistan



Kırgızistan Gümrük Birliği’nde yerini alıyor



Kırgızistan son bir yıldır Rusya, Kazakistan ve Belarusya üçlü ülkerin üyeliğinde oluşan Gümrük Birliği’ne dahil olmasına olumlu bakmaya başladı.

 




Tüm Atlas Lojistik, KOBİ’lere Tam Destek Veriyor


Yayın: 12-11-2012
Kategori: Lojistik

Özellikle KOBİ’lere daha rahat ihracat yapabilmeleri için her türlü desteği ve işbirliği imkânını sunan Tüm Atlas Lojistik, ağırlıklı olarak Rusya, Ukrayna Kazakistan ve Moğolistan’a taşımacılık ve lojistik hizmet veriyor





Logitrans tekstil sektörünü Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerine taşıyor


Yayın: 06-08-2014
Kategori: Karayolu

Tekstil ve yan sanayi açısından son derece stratejik ve büyük potansiyel barındıran pazarlardan olan Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerinde yüksek bir tecrübeye sahip olan Logitrans, sunduğu uzman çözümlerle müşterilerinin bu bölgelerde markalaşmasına katkı sağlıyor. 




Mars Logistics'ten Kazakistan-Çin hattında karayolu servisi


Yayın: 23-01-2019
Kategori: Karayolu

Türkiye dış ticaretinde stratejik öneme sahip olan Kazakistan-Çin hattında karayolu taşımacılık hizmeti vermeye başlayan Mars Logistics; bu hat ile kısa transit sürelerde hizmet vererek müşterilerine alternatif çözümler sunmaya devam ediyor.




DKV, Kazakistan'ı hizmet ağına ekledi


Yayın: 20-07-2020
Kategori: Karayolu

Dünyanın en büyük nakitsiz yol yardım hizmeti şirketi DKV Euro Service, hizmet ağına Türk nakliyeci için çok önemli olan Kazakistan’ı da eklediğini duyurdu. Artık Kazakistan’daki 81 istasyonda DKV Card ile bölgenin en ekonomik yakıtını tedarik etmek mümkün.




Kazakistan’a ihracatımız 15 gündür kapılarda bekliyor!


Yayın: 29-06-2021
Kategori: Karayolu

UND, ülkemizden Orta Asya’ya yapılan ihracat taşımalarını geçiş belgesi vermeyerek engelleyen Kazakistan’ı protesto etti. Yıllık 26 bin taşımanın engellendiğini, 3 milyar dolarlık ihracatın bu nedenle yapılamadığını belirten UND, Kazakistan Büyükelçiliği önüne “Türk Kazak Kardeşliği Adına Üzgünüz” yazılı siyah çelenk bıraktı. UND toplam 4.750 belgenin acilen verilmesini, transit geçişlerin önünü açılmasını ve gemi ile gelme şartının kaldırmasını talep etti.




TruKKer, operasyonlarını Polonya ve Kazakistan ile genişletiyor


Yayın: 29-11-2022
Kategori: Karayolu

TruKKer; Avrupa ve BDT genişleme stratejisini Türkiye’den yönetecek. TruKKer, açtığı yeni ofislerle; doğu ile batı arasındaki lojistik ağını dijital çözümleriyle yönetmeyi hedefliyor.




Ford Trucks, Kazakistan’daki yeni distribütörü ile 'Orta Koridor'da yeni bir yol açıyor


Yayın: 01-09-2023

Ağır ticari araç sektörünün küresel markası Ford Trucks, Avrasya'da önemli bir karayolu taşımacılığı kapısı olan Kazakistan'daki yeni distribütörü Turbo Trucks Kazakistan aracılığıyla uluslararası müşterilerine sunduğu hizmetleri genişletiyor.