e
Banner

Etiketler: logitrans



logitrans İle Lojistik Akıl



Dünya lojistikçilerini buluşturan logitrans Transport Lojistik Fuarı, farklı etkinliklerle birlikte renkleniyor.





Logitrans yeni yatırımlarla büyüyor



Balkanlar, Balltık ülkeleri, Orta Asya ülkeleri ve Rusya’ya uluslararası taşımacılık hizmetleri veren Logitrans yatırım hamlesi başlattı. İstanbul/Orhanlı’da 4 katlı yeni lojistik merkezine taşınan şirket, tesis içerisinde yer alacak TIR Parkı ve konteyner depolama alanını kısa sürede devreye almaya hazırlanırken, filosundaki araç sayısını da 155’e yükseltti.





Logitrans Lojistik Fuarı’na ilgi yoğun olacak


Yayın: 30-10-2012

Geçen yıl yaklaşık 12 bin ziyaretçisi bulunan logitrans, bu yıl daha da büyük rakamlara ulaşmayı bekliyor. 15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek fuarın ziyaretçi kayıtları her geçen gün artıyor.

 




Türk–Alman lojistik işbirliği Logitrans’da konuşulacak



15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), fuar kapsamında Alman lojistik devi BVL (Bundesvereinigung Logistics) ile ortak bir forum gerçekleştirecek.





Logitrans Rusya’yı fethetti Kuzey Avrupa’da atağa geçti


Yayın: 12-12-2013
Kategori: Karayolu

Kurulduğu 1998 yılından beri Rusya, BDT ülkeleri ve Orta Asya bölgelerine yoğunlaşan Logitrans, yeni yatırımlarla Kuzey Avrupa’da da tüm ihracatçı ve ithalatçıların en güçlü lojistik tedarikçisi ve destekçisi olma yolunda adımlarını hızlandırıyor. 




Logitrans tekstil sektörünü Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerine taşıyor


Yayın: 06-08-2014
Kategori: Karayolu

Tekstil ve yan sanayi açısından son derece stratejik ve büyük potansiyel barındıran pazarlardan olan Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerinde yüksek bir tecrübeye sahip olan Logitrans, sunduğu uzman çözümlerle müşterilerinin bu bölgelerde markalaşmasına katkı sağlıyor. 




Logitrans Tırsan ile yatırımlarına devam ediyor


Yayın: 20-02-2017
Kategori: Karayolu

Türkiye’nin 40 yıldır lider treyler üreticisi Tırsan 2017 yılında teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Sektörün önemli firmalarından Logitrans Lojistik A.Ş 60 adetlik siparişinin 45 adedini 13 Şubat’ta yapılan törenle teslim aldı.
zirve_banner
 




Logitrans, yurtdışı seferlerine Fas'ı da ekledi


Yayın: 12-02-2021
Kategori: Lojistik

Logitrans Lojistik, yurtdışında taşımacılık yaptığı bölgelere Fas'ı da dahil etti. Faslı lojistik hizmet sağlayıcısı Timar ile iş birliği yapan Logitrans, 2021 yılı Ocak ayı itibarıyla Fas’a taşımacılık hizmeti vermeye başladı.




Logitrans Lojistik, Polonya hattındaki blok tren sayısını 3’e çıkaracak


Yayın: 28-10-2021
Kategori: Lojistik

Logitrans Lojistik, LogiTrain projesiyle Polonya'ya direkt ve aktarmasız blok tren seferleri başlattı. Bu hizmeti kullanan ithalatçı ve ihracatçılara -20 arasında fiyat, daha fazla tonaj, 6 gün gibi bir transit süre avantajı sunduklarına dikkat çeken Logitrans Lojistik Ticari Grup Başkanı Muzaffer Tuna, haftada bir tren ile başlattıkları hizmeti, Temmuz 2022’de 3 trene çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 




IVECO, Logitrans 2022'de yerini aldı


Yayın: 17-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv uluslarası nakliyeye uygun 3 aracı ile 16-18 Kasım tarihleri arasında Dr Kadir Topbaş sergi alanında düzenlenen Logitrans fuarında yerini aldı.