e
Banner

Etiketler: iveco



Iveco bayisi Kılıçlar’dan 4 adet Stralis teslimatı


Yayın: 05-10-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Iveco’nun Mersin yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv 1 Ekim tarihinde MER-CAN Uluslararası Taşımacık LTD. firmasına 2 adet-AS440S50 (6X4) çekici  teslim etti.

 




Logitrans yeni yatırımlarla büyüyor



Balkanlar, Balltık ülkeleri, Orta Asya ülkeleri ve Rusya’ya uluslararası taşımacılık hizmetleri veren Logitrans yatırım hamlesi başlattı. İstanbul/Orhanlı’da 4 katlı yeni lojistik merkezine taşınan şirket, tesis içerisinde yer alacak TIR Parkı ve konteyner depolama alanını kısa sürede devreye almaya hazırlanırken, filosundaki araç sayısını da 155’e yükseltti.





Ceren Nakliyat'a 5 adet Stralis


Yayın: 06-03-2013
Kategori: Ticari Araçlar

Ağırlıklı olarak Arnavutluk, Kosova, Makedonya, Moldovya, Romanya hattında taşımalar yapan Ceren Nakliyat artan iş hacmine paralel olarak filosunu büyütüyor.





CEVA – IVECO lojistik kontratı 2016’ya uzatıldı



Ticari araç sektörünün güçlü şirketi IVECO, global tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA ile 2007 yılında yaptığı kontratı yeniledi; işbirliği 2016 yılına kadar uzadı.




Iveco’dan Yeşil Üretim Projesi


Yayın: 06-08-2014
Kategori: Ticari Araçlar

Kurulduğu süreçten beri görevini hem taşımacılık hem de insan için güvenli, ekolojik ve sürdürülebilir araçlar üretmek olarak belirleyen Iveco, devam eden araştırmalar, alternatif çözümler, yenilikçi yakıt çekiş sistemleri ve yakıt tasarrufu sayesinde işletim maliyetlerini düşürme odaklı çalışmalar yürüterek geleceğin karayolu taşımacılığına yön veriyor.
 




Iveco’dan Mars Logistics’e dev teslimat


Yayın: 29-07-2015
Kategori: Ticari Araçlar

Mars Logistics, araç yatırımında Iveco markasını tercih ederek 200 adet Stralis Hi-Road aracı filosuna kattı. Iveco İstanbul yetkili satıcısı İstanbul Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 200 adet Stralis Hi-Road araç İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen tören ile Mars Logistics’e teslim edildi.





Iveco’dan karbondioksit salınımını azaltan stratejiler


Yayın: 02-03-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Iveco, Avrupa Otomobil Üreticileri Derneği (ACEA) tarafından düzenlenen etkinlikte, ulaşımda karbondioksit salınımını azaltmaya yönelik stratejilerini sundu.




Iveco lojistik süreçlerini proaktif iş ortaklarıyla yönetiyor


Yayın: 21-04-2016
Kategori: Otomotiv

Iveco Türkiye Ticari Araç Lojistik Müdürü Nalan Gündüz, araç ve yedek parça lojistiği konusunda; rekabet ve maliyet avantajları yaratan, süreç değişikliklerine ve iyileştirme ihtiyaçlarına dönük dinamik çözümler geliştiren, sektöründe uzman firmalardan hizmet aldıklarını söylüyor. 




IVECO yeni ürünlerini Istanbul’da 400 müşteri ve üst yapıcıya tanıttı


Yayın: 26-07-2018
Kategori: Ticari Araçlar

IVECO’nun yeni ürünlerini tanıtmak için başlattığı Road Show faaliyetinin ilk durağı İstanbul oldu. IVECO yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv’in tesisinde düzenlenen faaliyette yeni hafif off-road modeli X-Way, Daily Blue Power ve tüm ürün gamı tanıtıldı.




Doğal Gazlı IVECO Stralis çekiciler Rusya'da


Yayın: 23-05-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: iveco rusya

23 Adet CNG’li IVECO Stralis NP 460 Cursor 13 ilk Rus müşterisi Miratorg’a teslim edildi.