e
Banner

Etiketler: kamyon



Mercedes-Benz'in teslimatları Eylül'de de hız kesmedi



Mercedes-Benz Türk  A.Ş. Eylül 2012 teslimatlarını gerçekleştirdi.





Iveco bayisi Kılıçlar’dan 4 adet Stralis teslimatı


Yayın: 05-10-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Iveco’nun Mersin yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv 1 Ekim tarihinde MER-CAN Uluslararası Taşımacık LTD. firmasına 2 adet-AS440S50 (6X4) çekici  teslim etti.

 




Scania'dan finansman ve takas desteği kampanyası


Yayın: 15-10-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, Finansman ve Takas Desteği kampanyası ile, G420 CA4X2HSA çekicilerinde Eylül ayında başlattığı kampanya ile müşterilerinin talebine göre düşük faizli finansman kredisi veya takas desteği sunarak kaçırılmayacak bir araç alım fırsatı sunuyor.





İlk LNG’li kamyonlar, Türkiye karayollarında



Shell&Turcas, Türkiye’de ilk defa karayolu taşımacılığında alternatif yakıt olarak kamyonlarda LNG kullanımına ilişkin yeni bir dönem başlattı. 




Renault Trucks, en güçlü büyümeyi Türkiye'de yakaladı



2020 yılında satışı gerçekleştirilen toplam 41.117 araçla pazar payını koruyan Renault Trucks, uluslararası satışlarını yüzde 16 artırırken, en fazla büyümeyi Türkiye pazarında elde ettiğini açıkladı. Elektrikli mobilite satış hacimleri için iddialı hedefler belirleyen Renault Trucks, 2025 itibariyle elektrikli araçların toplam satışlarının ’una, 2030 itibariyle ise %35’ine karşılık geleceğini duyurdu.




MAN'dan 3 firmaya 17 adet çekici


Yayın: 06-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: kamyon man teslimat

Uluslararası lojistikte, hızlı teslimat ve özel proje taşımacılığı ile öne çıkan Bolu, Düzce, Kaynaşlı bölgesindeki yeni araç yatırımlarının tercihi MAN oldu. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Türkiye’nin en önemli lojistik merkezlerinden biri olan bölgede birbiri ardına düzenlediği 3 ayrı törenle bölgede faaliyet gösteren Erpet Lojistik, Mavi Martı Lojistik ve Kayabey Trans Lojistik firmalarına toplam 17 adet TGX 18.470 serisi araç teslim etti. 




Tuncay Seyahat filosuna 30 Atlas kattı


Yayın: 14-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Ticaretin güçlü kahramanı Atlas, belediyelerin ve farklı iş kollarındaki işletmelerin iş yükünü hafifletmeye devam ediyor. Her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla 8 yıldır ticaretin güçlü kahramanı olarak gösterilen Otokar Atlas, Kocaeli merkezli Tuncay Seyahat'in de tercihi oldu.




VECO ve NİKOLA, kamyon yarışını hidrojen çağına götürecek


Yayın: 22-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Dünyadaki en yenilikçi iki şirket büyük bir zorluk karşısında güçlerini birleştirdiklerinde ne olduğunu keşfedin. Iveco ve Nikola arasındaki ortaklığın nihaî amacı sıfır salınımlı bir ağır kamyon ürün grubu geliştirip üretmek. Belirgin ölçüde düşen karbon ayak izi, net bir çevresel fayda sağlayarak daha temiz, daha yeşil bir gelecek hedefine katkı sağlıyor.




Mercedes-Benz Türk ilk altı ayda 11 bin 850 adet kamyon sattı


Yayın: 16-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Ocak-Haziran 2021 arasında Aksaray Kamyon Fabrikası’nda 11.361 adet kamyon ve çekici üreten Mercedes-Benz Türk, 5.451 adedi iç pazarda, 6.399 adedi ihracat pazarlarında olmak üzere toplamda 11.850 adet araç satışı gerçekleştirdi. 




Daimler Truck, batarya elektriği ve hidrojen teknolojisine yatırım yapıyor


Yayın: 03-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Daimler Truck, ürün portföyünü hem batarya elektrikli hem de hidrojen bazlı tahrik sistemleriyle elektrikli hâle getirmek için “iki yönlü” bir strateji izliyor. Müşteri beklentileri doğrultusunda sürekli olarak ürünlerini yenileyen Daimler Truck, tüm uygulamalar için müşterilerine en uygun araç çözümlerini sunmaya devam ediyor.