e
Banner

Etiketler: kamyon



Mercedes-Benz Türk, OM 471 motorun üçüncü neslini kamyonlarında sunmaya başladı


Yayın: 27-10-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, OM 471 motorun üçüncü neslini Ekim ayı itibarıyla araçlarında sunmaya başladı. OM 471 motor artırılmış yakıt verimliliği sayesinde daha düşük yakıt tüketimi sunuyor.




Alp Özler, Mercedes-Benz markalı 150 adet kamyonunu teslim aldı


Yayın: 28-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Alp Özler Grup bünyesindeki Alp Özler Uluslararası Lojistik ve Yılnak A.Ş.’ye 150 kamyon teslim eden Mercedes-Benz Türk, yurt içi nakliye sektöründe 2022 yılının en yüksek adetli Mercedes-Benz marka kamyon & çekici teslimatlarından birine imza attı.




Mercedes-Benz Türk, 320 bininci kamyonunu üretti


Yayın: 02-12-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Kapılarını açtığı 1986 yılından beri Aksaray’ı bir Mercedes-Benz şehrine dönüştüren Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası, 320 bininci kamyonunu üretti.




Renault Trucks Türkiye, 2022 yılını ithal ürünler arasında lider olarak tamamladı



Renault Trucks Türkiye, son yılların en yüksek başarısını sağlayarak hem çekici hem de 16 ton üzeri segmentinde 2022’yi ithal ürünler arasında lider olarak tamamladı.




DAF, Yeni Nesil mesleki kamyon serisini piyasaya sürüyor


Yayın: 07-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

DAF, arazi ve yol uygulamaları için çift tahrikli çekici ve kamyon paketiyle başarılı Yeni Nesil XD, XF, XG ve XG+ serisini tamamlıyor. Artık 4x2 dingil modelleriyle de sunulan yeni XDC ve XFC Construction araçlar da buna dahil. DAF, arazi özelliklerine ihtiyaç duyulmayan, en düşük hasar görme riskini gerektiren uygulamalar için XD ve XF'in yeni ekstra sağlam modelini sunuyor. Kısacası, her uygulama için bir Yeni Nesil DAF mevcut.




Scania güneş enerjisiyle çalışan kamyonun ilk testini başarıyla gerçekleştirdi


Yayın: 01-09-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, yaklaşık 2 yıl süren geliştirme aşamalarının sonunda dorsesi güneş panelleriyle kaplı hibrit kamyonunun akan trafikte testlerine başladı. Kamyonun güneş panelleri vasıtasıyla kendi enerjisini üretmesi, işletme maliyetlerini ve karbon emisyonlarını önemli ölçüde azaltıyor.




Kamyonlar 10 gün çalışmazsa hayatımız nasıl etkilenir?


Yayın: 26-12-2023

Kamyonların, hayatımızın idamesi için ne kadar kritik bir role sahip olduğu gerçeğinin ne kadar farkındayız? Kamyonların çalışmayacağı 10 günlük bir süreç, hayatımızı ciddi anlamda etkiler. 




Ziver İnşaat’ın şantiye sahaları, Renault Trucks T,C,K serisi ile güçleniyor


Yayın: 08-01-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Ankara merkezli Ziver İnşaat, tüm inşaat endüstrisi yelpazesini kapsayan faaliyetlerinde kullanmak üzere 50 adet Renault Trucks araç ile filo yatırımı gerçekleştirdi. Ziver, proje sahalarındaki farklı görevler için Renault Trucks gamındaki araç çeşitliliğinden faydalandı. Yeni araçlarının teslimat töreninde Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Ziver İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’ye teşekkür plaketlerini takdim etti. 




DAF Trucks, 2023'te üretimde rekor kırdı, beş ülkede pazar lideri oldu


Yayın: 06-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

2023'te DAF Trucks, mükemmel performanslara imza attı. Hollandalı kamyon üreticisi, 69.800 ünite üreterek tüm zamanların en yüksek üretim seviyesine ulaştı ve en az beş Avrupa ülkesinde pazar lideriydi. 




Mercedes-Benz Türk Outdoor AGV’ler ile yeni bir “ilk”e daha imza attı


Yayın: 27-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Teknolojik çözümlerde sektörüne öncülük eden Mercedes-Benz Türk, Aksaray Kamyon Fabrikası’nda hayata geçirdiği Outdoor AGV (Sürücüsüz Otomatik Araç) Projesi ile Daimler Truck kamyon fabrikaları arasında bir “ilk”i gerçekleştirdi. Mercedes-Benz Türk’ün bu projesiyle, üretimi tamamlanmış kabinlerin binalar arası taşıma işlemi, akan bir trafikte çalışabilen Outdoor AGV’ler ile gerçekleştiriliyor. AGV sayesinde otomatik taşıma işlemleri gerçekleşerek, daha verimli kaynak kullanımı sağlanıyor.