e
Banner

Etiketler: avrupa



Indesit Manisa’da üretip dünyaya satacak


Yayın: 12-09-2012

İtalyan Indesit Company, Manisa Ar-Ge Merkezi'nde geliştirilen ve yalnızca Türkiye'de üretilecek olan Hotpoint Yeni Kombi Buzdolabı Serisi'ni piyasaya sundu. Manisa'da gerçekleştirilecek üretimin yüzde 60'ı Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya ülkelerine ihraç edilirken, yüzde 40'ı iç piyasada satılacak. 





Borusan Lojistik Türkiye-Avrupa hattında MULTİMODAL KÖPRÜ kuruyor


Yayın: 15-09-2012

Borusan Lojistik, çevreci yönünü güçlendiren bir yeniliğe daha imza atarak tüm Avrupa ülkelerine ‘Tarifeli Multimodal Tren Taşımacılığı’nı başlattı. Bu projeyi gerçekleştirebilmek için Avrupa'da özel bir altyapı kuran şirket,  Edirne’de de bir gümrüklü terminal ve aktarma sahası açtı.

 





Avrupa ilaçta Türkiye'yi takip edecek


Yayın: 17-09-2012
Kategori: İlaç

Avrupa Konseyi, ilaca güvenli erişim için üye ülkelerde uygulamaya sokacağı projede, Türkiye'deki İlaç Takip Sistemi'ni (İTS) örnek alacak.

 




Transtaş’tan Avrupa-Türkiye hattında iki dev taşıma


Yayın: 25-09-2012
Kategori: Lojistik

Avrupa’da gerçekleştirdiği taşıma operasyonlarını Almanya ofisinden idare eden Transtaş, son olarak birisi Avrupa’dan Türkiye’ye diğeri ise Türkiye’den Avrupa’ya iki önemli taşıma operasyonuna imza attı. 





Türk Malları, Yeni Lojistik Hat ile AB'ye Taşınacak


Yayın: 09-10-2012
Kategori: Lojistik

Türk malları, deniz ve tren yolu aracılığıyla Lüksemburg üzerinden Avrupa pazarına çok daha az yakıt ile dağılacak.

 




Ekol Avrupa’da zirve yarışına katıldı


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Lojistik

1996’da Ekol Almanya ile başlayan Avrupa yatırımlarını artırarak sürdüren Ekol, 2012 yılı içinde 5 farklı ülkede daha yatırım yaparak Avrupa’da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi oldu. Son bir yıl içinde Avrupa’ya 10 milyon Euro yatırım yaptıklarını açıklayan Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem, son ortaklıkları olan Ukrayna ile Avrupa’daki ilk 5 hedeflerine hızla ilerleyeceklerini söyledi.





Boyada Avrupa’nın 6. büyüğü Türkiye


Yayın: 17-10-2012

Avrupa’nın en büyük 6. boya üreticisi konumundaki Türk boya sektörü, bölgesel güç olma hedefiyle yeni pazarların kapılarını aralıyor.





Balıkesir, Lojistik Merkezle dünyaya açılacak


Yayın: 24-10-2012
Kategori: Lojistik

TCDD tarafından Balıkesir'de kurulma çalışmaları devam eden 1 milyon ton taşıma kapasiteli Gökköy Lojistik Merkezi, bölgedeki ürünlerin Avrupa ve Asya'ya taşınmasında önemli bir görev üstlenecek.

 




İzmir Avrupa'nın en iyi liman kenti


Yayın: 30-10-2012
Kategori: Denizyolu
Etiketler: avrupa izmir liman

Venedik ve Oslo’yu ardında bırakan İzmir Avrupa’nın en iyi uğrak kenti oldu.

 




Türk uçaklarının 'Güvenlik' başarısı


Yayın: 01-11-2012
Kategori: Havayolu

Türk uçakları, AB ülkeleri arasında yapılan uçuş emniyeti ve havacılık güvenliği konusunda yapılan ve 'SAFA' adı verilen denetimlerde büyük başarı kazandı.