e
Banner

Etiketler: avrupa



BATI Innovative Logistics, Ro-Ro ve proje taşımacılığı hizmetleriyle lokasyon sayısını artıracak



Türkiye’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip olan BATI Innovative Logistics, Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere ekspres kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerine devam ediyor. BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, “İtalya’da yaptığımız RO-RO ve proje taşımacılıklarıyla da hedef pazarlarda daha da ilerleyerek lokasyonlarımızı artırmayı ve küresel anlamda büyümeyi planlıyoruz” diyor.




Nitelikli kamyon şoförlüğü, mühendislik kadar dünyadan yoğun talep alacak


Yayın: 08-05-2023
Kategori: Karayolu

Avrupa’da 600 binin üzerinde kamyon şoförü açığı bulunuyor. 




Hubtic bir yılda Avrupa içinde 15 rotaya ulaştı


Yayın: 11-09-2023
Kategori: Denizyolu

Dijital lojistik şirketi Hubtic, Türkiye’nin en büyük ihracat pazarı olan Avrupa’da faaliyet gösteren müşterileri için kıta içindeki rotalarda hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl Almanya-İtalya arasındaki tek rotada iki tırla hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, “Şu anda Almanya, Fransa, İsviçre, İtalya, Çekya, Macaristan ve Romanya olmak üzere 7 ülke arasındaki toplam 15 rotada, 60 tırla taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Ayrıca müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu rotaların haricinde Avrupa içindeki tüm rotalarda avantajlı fiyatlarla taşıma yapabilecek yetki ve kapasiteye sahibiz” dedi. 




BOLTAS, Avrupa’daki intermodal ağını genişletiyor


Yayın: 24-11-2023
Kategori: Lojistik

İntermodal hatlarıyla Avrupa ülkelerinin tamamına hizmet veren Boltas, bu alandaki yatırımlarını sürdürüyor. Boltas İntermodal Müdürü Merih Ünal, kara, deniz ve demir yolunu birbirleriyle entegre şekilde ve optimum verimlilikle kullandıklarını söyleyerek, İtalya’nın en önemli intermodal taşımacılık merkezlerinden Trieste’de yeni depo yatırımı yapacaklarını belirtti.




BOLTAS demir yolunda yeni yatırımlar peşinde!


Yayın: 18-01-2024
Kategori: Demiryolu

Almanya-Türkiye hattında blok tren seferleri düzenleyen, Avrupa içine intermodal bağlantılı demir yolu çözümleriyle ulaşan BOLTAS, yeni hatlar üzerinde çalışıyor. Yeni yatırım planları içinde sadece Türkiye bağlantılı değil, Avrupa içi ve Avrupa bağlantılı diğer bölgelerin de bulunduğunu belirten BOLTAS İntermodal Müdürü Merih Ünal, ayrıca özmal ekipman havuzlarını büyüteceklerini söyledi. 




DAF Trucks, 2023'te üretimde rekor kırdı, beş ülkede pazar lideri oldu


Yayın: 06-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

2023'te DAF Trucks, mükemmel performanslara imza attı. Hollandalı kamyon üreticisi, 69.800 ünite üreterek tüm zamanların en yüksek üretim seviyesine ulaştı ve en az beş Avrupa ülkesinde pazar lideriydi.