Banner


BATI Innovative Logistics, Ro-Ro ve proje taşımacılığı hizmetleriyle lokasyon sayısını artıracak
Türkiye’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip olan BATI Innovative Logistics, Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere ekspres kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerine devam ediyor. BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, “İtalya’da yaptığımız RO-RO ve proje taşımacılıklarıyla da hedef pazarlarda daha da ilerleyerek lokasyonlarımızı artırmayı ve küresel anlamda büyümeyi planlıyoruz” diyor.




batıBATI Innovative Logistics, küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında kaliteyi ve mükemmelliği sağlayarak müşterilerinin beklentilerini aşan bir servis sağlama misyonu ile 1992 yılında İstanbul’da kuruldu. BATI Innovative Logistics, İzmir, Mersin, Şanlıurfa, Bursa, İzmit, Gaziantep, İskenderun, İST Havalimanı, Ankara, Çanakkale Limanı, Derince’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip bir şirket. Uluslararası alanda faaliyetlerini uzun yıllardır sürdüren şirket, şu anda Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere express kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerine devam ediyor. Almanya’da Perishable (bozulabilir kargo) taşımalığını gerçekleştiriyor, BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, “Uluslararası alanda faaliyetlerimizi uzun yıllardır sürdürüyoruz. Şu anda Avrupa ve Amerika pazarı başta olmak üzere Express kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. İtalya’da yaptığımız RO-RO ve proje taşımacılıklarıyla da hedef pazarlarda daha da ilerleyerek lokasyonlarımızı artırmayı ve küresel anlamda büyümeyi planlıyoruz” diyor.
 
Dünyanın Her Noktasına Kargolarınız Güvenle Taşınıyor
 
Lojistik sektörünün hayati önemi pandemi ilet birlikte ortaya çıkmış olsa da uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden çözüm ortaklığı yapan Batı Innovative Logistics için bir ürünü taşımak, ilgili noktaya ulaştırmaktan çok daha fazlası. Şirketin kurucusu Sayın Caner Aydın aynı zamanda Kaptan unvanına sahip ve bir deniz tutkunu. Bu tutkusunun ortaya çıkarttığı BATI markası ise farkını 30 yılı aşkın süredir verdiği hizmetle gözler önüne seriyor. BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın’a göre bir tutkunun ötesinde temellere kurulmuş olan BATI Innovative Logistics müşterilerine her zaman aynı kalitede hizmet sunuyor. Çözüm ortağı olarak onlar için süreçleri kolaylaştırıyor ve taşınacak her bir yükün zamanında teslim edilmesi için durmadan çalışıyor. Aydın, bugün BATI’nın gelmiş olduğu nokta için; “her zaman çağın ötesinde düşünen ve adımlar atan bir kuruluş olmanın gururunu yaşadık, bugün 200’ün üzerinde çalışanımız, Almanya, İtalya ve Amerika’daki ofislerimizle birlikte dünyanın her noktasına kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Lojistik süreçlerinde benimsediğimiz dijitalleşme süreciyle ise hem müşterilerimiz hem de çalışanlarımız için tüm süreçleri hızlandırıyor, işleri kolaylaştırıyoruz. Misyonumuzun gerekliliklerini yerine getirebilmek ve belirlediğimiz 5 yıllık hedeflerimize ulaşabilmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diyor.



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat