e
Banner

Etiketler: boltaş



Çoban Tur | Boltas, yeni alımlarında yine Renault Trucks dedi


Yayın: 02-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Uluslararası nakliye ve antrepo hizmeti sunan Çoban Tur | Boltas, 30 adet yeni Renault Trucks T460 çekicilerini teslim aldı. 




45 yıllık Çobantur Boltas, artık Boltas markasıyla hizmet verecek


Yayın: 14-04-2023
Kategori: Lojistik

Lojistik sektöründe 45’inci yılını kutlayan Çobantur Boltas, küreselleşme hedefleri ve stratejileri doğrultusunda önemli bir adım attı. Şirket artık “Boltas” markasıyla hizmet vermeye devam edecek. 




Boltas, İK yatırımlarıyla her kuşağın beklentisini karşılıyor


Yayın: 09-08-2023
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün 45 yıllık markası Boltas, iş hayatında farklı kuşakların bir arada uyumlu çalışabilmesi ve birbirinden beslenmesi için yeni bir İK stratejisi ile hareket etmeye başladı.




Elektronik eşya taşımalarında klimanın payı arttı


Yayın: 29-08-2023
Kategori: Lojistik

Beyaz eşya ve elektronik ev aletleri lojistiğinde de uzmanlaşan Boltas’ın Satış ve Pazarlama Direktörü Müge Karahan, “Dünyada sıcaklıklar yükseldikçe beyaz eşya ve elektronik ev aletleri kategorisindeki yüklerimiz içinde klimanın payı ciddi olarak arttı.” dedi.




Liman bağlantılı kombine taşımacılık 12,3 milyon tona ulaştı


Yayın: 30-10-2023
Kategori: Lojistik

Demiryolu Taşımacılığı Derneği'nin (DTD) raporuna göre Türkiye’de geçen yıl ihracat kapsamında 5,8 milyon ve ithalat kapsamında 6,5 milyon ton olmak üzere toplam 12,3 milyon ton yük, liman bağlantılı demir yolu kombine taşımalarıyla hedefe ulaştı. Bu durum intermodal taşımacılığa da olumlu yansıdı. Boltas CEO’su Selman Çoban, demir yolu yatırımlarının hızlanmasıyla intermodale talebin daha da artacağını belirtti.




BOLTAS, Avrupa’daki intermodal ağını genişletiyor


Yayın: 24-11-2023
Kategori: Lojistik

İntermodal hatlarıyla Avrupa ülkelerinin tamamına hizmet veren Boltas, bu alandaki yatırımlarını sürdürüyor. Boltas İntermodal Müdürü Merih Ünal, kara, deniz ve demir yolunu birbirleriyle entegre şekilde ve optimum verimlilikle kullandıklarını söyleyerek, İtalya’nın en önemli intermodal taşımacılık merkezlerinden Trieste’de yeni depo yatırımı yapacaklarını belirtti.




Doğru lojistik kontratlar tedarik zincirinde riski azaltıyor


Yayın: 08-12-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: boltaş müge karahan

Navlun fiyatlarındaki dalgalanma, ihracatçı ve ithalatçı firmaların lojistik kontrat yenileme süreçlerini de etkilemeye başladı. Boltas İcra Kuru Üyesi ve Satış & Pazarlama Direktörü Müge Karahan, doğru koşullarda oluşturulan kontratların, ihracatçı ve ithalatçı firmalar için tedarik zincirinde riski en aza indirdiğine dikkati çekti.




BOLTAS demir yolunda yeni yatırımlar peşinde!


Yayın: 18-01-2024
Kategori: Demiryolu

Almanya-Türkiye hattında blok tren seferleri düzenleyen, Avrupa içine intermodal bağlantılı demir yolu çözümleriyle ulaşan BOLTAS, yeni hatlar üzerinde çalışıyor. Yeni yatırım planları içinde sadece Türkiye bağlantılı değil, Avrupa içi ve Avrupa bağlantılı diğer bölgelerin de bulunduğunu belirten BOLTAS İntermodal Müdürü Merih Ünal, ayrıca özmal ekipman havuzlarını büyüteceklerini söyledi. 




Boltas, 'geleceğin müşterisi' için iş süreçlerini yeniden dizayn ediyor


Yayın: 04-03-2024
Kategori: Lojistik

Uluslararası entegre lojistik şirketi Boltas, müşteri merkezli bakış açısıyla iş süreçlerini ve gelecekteki adımlarını yeniden dizayn ediyor. Şirketin Satış, Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü & İcra Kurulu Üyesi Müge Karahan, “geleceğin müşterisi” kavramına odaklanmaları sayesinde, markalara en iyi deneyimi sunduklarını belirtti.




Müge Karahan: Lojistik kadının çözüm bulma becerisi üzerinden yükselecek


Yayın: 21-03-2024
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün daha fazla kadın bakış açısından faydalanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Boltas Satış, Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü & İcra Kurulu Üyesi Müge Karahan, kadınların ise kariyer yolculuklarında en iyi bildikleri şey olan çözüm bulma becerisini harekete geçirerek ayrışacaklarını söyledi.