e
Banner

Etiketler: romanya



OMSAN, Romanya'da Kalp Krizi Geçiren Şoförünü Türkiye’ye Getirtti


Yayın: 25-09-2012
Kategori: Lojistik

“OMSAN, Romanya’da kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan şoförünü, ambulans uçakla Türkiye’ye getirtti.”

 




Ekol, blok tren hattını Romanya’ya uzattı


Yayın: 26-09-2012
Kategori: Demiryolu

Ekol Lojistik, Romanya lojistik sektörünün lider isimlerinden Omega Ro’yu satın aldıktan sonra Worms -  Trieste arasında uyguladığı blok tren seferlerine Worms’tan, Romanya’nın Arad şehrinde Curtici Terminali’ne yapılan seferleri de ekledi. 





Ekol Lojistik Romanya yatırımlarında hız kesmiyor


Yayın: 12-10-2012
Kategori: Lojistik

Yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Ekol Lojistik, Romanya’da yapacağı 4 milyon 500 bin Avro yatırımla intermodal hizmetlerini geliştiriyor.

 




Ekol Avrupa’da zirve yarışına katıldı


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Lojistik

1996’da Ekol Almanya ile başlayan Avrupa yatırımlarını artırarak sürdüren Ekol, 2012 yılı içinde 5 farklı ülkede daha yatırım yaparak Avrupa’da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi oldu. Son bir yıl içinde Avrupa’ya 10 milyon Euro yatırım yaptıklarını açıklayan Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem, son ortaklıkları olan Ukrayna ile Avrupa’daki ilk 5 hedeflerine hızla ilerleyeceklerini söyledi.





Romanya üzerinden transit taşımalarda geçiş ücreti kaldırıldı


Yayın: 30-03-2022
Kategori: Karayolu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1 Mayıs’tan itibaren Romanya üzerinden transit taşımalarda geçiş belgesi ve transit geçiş ücreti uygulamasının kalktığını açıkladı.




Ares Logistics, Romanya’da yatırıma devam ediyor


Yayın: 15-08-2023
Kategori: Lojistik

 Ares Logistics, Romanya’daki faaliyetlerini genişleterek sürdürüyor. Romanya’da şirket satın alma opsiyonlarını da değerlendiren Ares Logistics, ülkedeki araç yatırımını yüzde 20 artırdı.