Banner

Etiketler: kampanya



Otomobil kampanyaları ÖTV ödetmiyor!


Yayın: 24-09-2012
Kategori: Otomotiv

Maliye'nin ÖTV kararı otomobil pazarının yüzde 92'lik bölümünü ilgilendiren 1.6 lt ve altındaki motor hacimli araçları vurunca üretici de kampanya silahını sarıldı.

 




Scania'dan finansman ve takas desteği kampanyası


Yayın: 15-10-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, Finansman ve Takas Desteği kampanyası ile, G420 CA4X2HSA çekicilerinde Eylül ayında başlattığı kampanya ile müşterilerinin talebine göre düşük faizli finansman kredisi veya takas desteği sunarak kaçırılmayacak bir araç alım fırsatı sunuyor.





Yurtiçi Kargo avantajlı fiyatlarlar sunacak


Yayın: 07-11-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Müşteri odaklı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Yurtiçi Kargo, “Avantaj Paketi” ile tüm kargo hizmetlerini paketledi ve büyük fiyat avantajları ile tek bir paket olarak müşterilerinin hizmetine sundu.





65 bin tırın üzerine Türkiye'de Demokrasi Kazandı yazılacak


Yayın: 28-07-2016
Kategori: Karayolu
Etiketler: darbe kampanya und

UND, başlattığı kampanya ile 65 bin tur üzerine Türkiye'de Demokrasi Kazandı yazılacağını açıkladı. İşte UND'nin konuyla ilgili açıklmaası...




Mars Logistics 2021 yılı boyunca “Eşitliğin Cinsiyeti Yoktur” diyecek



Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından biri olan Mars Logistics, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek Toplumsal Cinsiyet Eşitliği alanında uzun soluklu bir projeye başlıyor. “Eşitliğin Cinsiyeti Yoktur” başlıklı proje kapsamında, yıl boyunca Mars çalışanlarının da dahil olacağı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konulu etkinlikler düzenlenecek.




Renault Trucks D-MED kamyonları için kampanyayı uzattı


Yayın: 01-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks’ın D-MED kamyonları için düzenlediği kampanya, gördüğü ilgi ile Temmuz ayı boyunca uzatıldı. 
 




Thermo King’ten 'Kış'lık yedek parça kampanyası


Yayın: 17-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Doğuş Otomotiv Distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren, soğuk zincir taşımacılığının en çok tercih edilen soğutucu ünite markası Thermo King, kış mevsiminin yaklaştığı bugünlerde müşterileri için satış sonrası servis kampanyası başlattı. 




Scania’dan, motor onarım kampanyası


Yayın: 31-01-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, şubat ve mart ayı boyunca sürecek satış sonrası hizmetlerde motor onarım kampanyası fırsatı ile müşterilerine kaçırılmayacak avantajlar sunuyor.




Renault Trucks’tan “Okul Başlıyor” kampanyası


Yayın: 10-08-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, araçları yola bakımlı devam ederken çocukların okul heyecanını paylaşıyor. Renault Trucks servis noktalarına gelen müşterilerine okul çantası hediye ediyor.




Scania’dan bakım anlaşması kampanyası


Yayın: 01-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: kampanya scnaia

Scania, araçlarına özen gösteren ve en yüksek performansı elde etmek isteyen müşterileri için özel bir bakım anlaşması kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında, araç sahipleri yüzde 20’ye varan indirim ile 3 ay boyunca avantajlı kredi imkanından faydalanabilecekler.