e
Banner

Etiketler: almanya



Türk iş adamlarına Almanya'dan vize kolaylığı


Yayın: 03-10-2012
Etiketler: almanya türkiye vize

Avrupa'da birçok ülke gerek konsolosluk, gerekse ticaret odaları nezdinde Türk iş adamlarına vize prosedürlerinde kolaylık sağlamak konusunda adım atıyor.




70 yıllık otobüs yasağı kaldırıldı



Almanya'da şehirler arası otobüsle ulaşıma olanak sağlamak için yapılan yasal düzenleme kabul edildi.

 




Türk–Alman lojistik işbirliği Logitrans’da konuşulacak



15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), fuar kapsamında Alman lojistik devi BVL (Bundesvereinigung Logistics) ile ortak bir forum gerçekleştirecek.





Patriotlar 130 konteynırla İskenderun'da


Yayın: 21-01-2013
Kategori: Denizyolu

Türkiye’nin NATO’da talep ettiği patriotlar İskenderun Körfezi’ne geldi. Hollanda ve Almanya’nın gönderdiği patriotları DFDS Seaways gemileriyle taşınıyor. Parçalar ise 130’dan fazla konteynerla indidilecek.




3. Havalimanına Almanlar da giriyor


Yayın: 28-02-2013
Kategori: Havayolu

Alman şirketi Fraport IC İçtaş ile birlikte 3. havalimanı ihalesine gitmeye hazırlanıyor.




Rus limanlarında DTÖ hareketliliği



Rusya’nın Ağustos 2012’de Dünya Ticaret Örgütü’ne katılması, Rus limanları ile yapılan konteyner taşımacılığına da büyük ivme kazandırdı.




60 ton’luk transformatör Kässbohrer SLH 8 LOW-BED ile taşındı



2002 yılından beri Tırsan bünyesinde faaliyet gösteren Alman treyler üreticisi Kässbohrer, ürettiği inşaat, enerji, sanayi ve proje taşımacılığına yönelik low-bed semi-treylerler ile sektörel ihtiyaçlara ve müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor.




Tırsan’ın Almanya yatırımları güçleniyor


Yayın: 23-01-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan’ın Almanya’nın Goch şehrindeki üretim tesisi, Kreis Kleve Bölgesi Valisi Wolfang Spreen öncülüğündeki bir heyet tarafından ziyaret edildi, olası işbirlikleri değerlendirildi.





CMS'den Almanya'da depo yatırımı


Yayın: 24-06-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen alüminyum jant üreticisi CMS Grubu, Almanya’nın Bremen kentindeki deposunu hizmete açtı. 




Tırsan Avrupa’da 3. Almanya'da 2. fabrikasını açıyor



Tırsan, Almanya’nın Ulm şehrindeki yeni üretim tesisinin açılışını 5 Temmuz’da dev bir organizasyonla gerçekleştirecek. Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler markası olan Tırsan, yeni üretim tesisi ile birlikte müşterilerinin taleplerine daha hızlı cevap verecek.