e
Banner


Logitrans tekstil sektörünü Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerine taşıyor
Tekstil ve yan sanayi açısından son derece stratejik ve büyük potansiyel barındıran pazarlardan olan Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerinde yüksek bir tecrübeye sahip olan Logitrans, sunduğu uzman çözümlerle müşterilerinin bu bölgelerde markalaşmasına katkı sağlıyor. 




logitransKurulduğundan bu yana Rusya, BDT ülkeleri ve Orta Asya bölgelerinde lojistiğin öncü markalarından biri olan Logitrans, tekstil ve yan sanayi açısından son derece stratejik ve büyük potansiyel barındıran bu pazarlarda ihracatçıların önemli destekçilerinden biri olmayı sürdürüyor.
Yurtdışında Rusya'da Moskova, Elabuga ve Balakova’da, Kazakistan'da Almati (çok yakında Astana’da) Bulgaristan'da Haskovo’da, Romanya’da Bükreş’te, yurtiçinde İstanbul, Ankara ve Bursa’da kendi ofisleri ve personeliyle hizmet veren şirket, Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerindeki yüksek tecrübesiyle tekstil sektöründeki müşterilerine uzman çözümler üretiyor. Özellikle tekstil, iplik, kumaş ve bunların alt sektörlerinin taşımalarında uzmanlaşan Logitrans, müşterilerine yurtdışında gümrükleme, depolama ve iç dağıtım alanında da tek elden çözümler sunuyor. Şirket ayrıca 3. ülke karayolu servisiyle Avrupa’dan özellikle Rusya ve Kazakistan başta olmak üzere, tüm CIS ülkelerine komple ve parsiyel bazda direkt taşıma hizmetleri sunabiliyor.
Özellikle Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Belarus, Türkmenistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Bulgaristan, Gürcistan ve Baltık ülkelerinde talep gören Logitrans, bu ülkelere filosundaki TR, RUS, BG, KZ ve RO plakalı çeşitli tip ve ölçülerdeki araçlarıyla hizmet sunuyor. Şirket ayrıca, karşılıklı olarak haftalık düzenli servislerle Rusya, Kazakistan, Bulgaristan ve Romanya ’ya parsiyel taşımama hizmetleri de veriyor. Yurtdışındaki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Logitrans, özellikle Baltık ülkelerinde yeni bir ofis açmak üzere girişimlerini sürdürüyor. 
 
KONTEYNER TAŞIMACILIĞINDA ALTERNATİF OLUYOR 
Logitrans, kardeş kuruluşu LogiLine ile Akdeniz, Karadeniz ve bazı Avrupa limanlarında anlaşmalı gemi operatörleri ve feeder gemiler aracılığıyla hem NVOCC statüsünde hem de freight forwarding operasyonlarıyla müşterilerine tüm limanlarda ve destinasyonlarda lojistik hizmetler veriyor. 20'DV, 40'DV ve 40'HC tiplerindeki kendi konteynerleriyle navlun ve hizmet kalitesi açısından alternatif çözümler sunabilen şirket, yoğun olarak kullandığı Alexandria, Genoa, Marsilya, Barcelona ve Uzakdoğu limanlarını Rusya’nın önemli limanlarına doğrudan bağlayarak, bu taşımaları tek merkezden kontrol edebiliyor. 
Ayrıca, Rusya üzerinden, Rusya, Ukrayna ve Kazakistan’daki nihai varış adreslerine kadar, konteyner+vagon ya da konteyner+karayolu multimodal taşıma metodlarıyla teslimatlar yapan şirket, bu taşıma modunu Belarus, Ukrayna, Romanya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Avusturya’daki iç destinasyonlar içinde de kullanıyor. LogiLine Co., Rusya üzerinden Kazakistan’daki nihai varış adreslerine kadar konteyner+vagon, multimodal taşıma yöntemleriyle
teslimatlar yapıyor.
Şirket, Tuzla Orhanlı’da 25 bin m2 üzerine kurulu gümrüklü/gümrüksüz ve boş konteyner depolama alanıyla müşterilerine konteyner yükleme/boşaltma hizmeti de sunuyor.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat