e
Banner

Etiketler: trukker



TruKKer Türkiye Genel Müdürü Hakan Arıkan oldu


Yayın: 28-03-2022
Kategori: Lojistik

 Dubai merkezli dijital taşımacılık platformu TruKKer’ın Türkiye Genel Müdürü Hakan Arıkan oldu.




TruKKer Türkiye'den 41 ülkeye “dijital nakliye"


Yayın: 07-06-2022
Kategori: Lojistik

Türkiye’ye geçen yıl hızlı bir giriş yapan Dubai merkezli global dijital nakliye ağı TruKKer, bir yıldan kısa sürede yurt içinin yanı sıra 41 ülkeye gerçekleştirdiği nakliyatla önemli bir başarıya imza attı. TruKKer Türkiye Genel Müdürü Hakan Arıkan, “Türkiye’de pazar penatrasyonumuzu arttırmayı ve sektörün dijitalleşmesinde etkin bir rol oynamayı hedefliyoruz” dedi.




TruKKer Türkiye’den yeni atamalar


Yayın: 13-06-2022
Kategori: Lojistik

Dubai merkezli dijital taşımacılık platformu TruKKer, Türkiye’deki operasyonunu yeni atamalarla güçlendiriyor. Şirketin Uluslararası Taşımacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Burak Kuran getirilirken, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ise Emir Buğra Gönültaş oldu.




TruKKer, doğu ile batı nakliye ağının dijital gücü olma hedefinde



Bir yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’de 81 şehre, yurt dışında 42 ülkeye ulaşan dijital nakliye ağı TruKKer, yurt içinde ve dışında yeni ofisler açmaya hazırlanıyor. TruKKer Türkiye Genel Müdürü Hakan Arıkan, sundukları güvenilir, yararlı ve ucuz çözümlerle güçlü oldukları Orta Doğu coğrafyasıyla birlikte Çin, Hindistan gibi ülkeleri batı ile bağlayan lojistik ağının en büyük dijital platformu olmayı hedeflediklerini söyledi. 




TruKKer’a 100 milyon dolar yeni yatırım!


Yayın: 15-09-2022
Kategori: Lojistik

Dijital nakliye ağı TruKKer, önde gelen global alternatif yatırım şirketi lnvestcorp liderliğinde, birçok küresel yatırımcının yer aldığı C serisi turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. TruKKer, yeni aldığı yatırımla; teknolojiyle desteklenen operasyonel süreçlerini geliştirmeyi, hedef pazarlarını büyütmeyi, pazara yeni ürün ve hizmetler sunmayı hedefliyor.




TruKKEr Türkiye 9 ayda cirosunu 10’a katladı



Dijital taşımacılık platformu TruKKer, Türkiye’deki birinci yılını geride bıraktı. 2022 yılı başındaki aylık cirosunu Eylül itibariyle 10’a katlayan şirket, 2022 yılı sonunda, Mayıs ayında ulaştığı cirosunu da ikiye katlayarak büyümeyi hedefliyor. 




TruKKer, operasyonlarını Polonya ve Kazakistan ile genişletiyor


Yayın: 29-11-2022
Kategori: Karayolu

TruKKer; Avrupa ve BDT genişleme stratejisini Türkiye’den yönetecek. TruKKer, açtığı yeni ofislerle; doğu ile batı arasındaki lojistik ağını dijital çözümleriyle yönetmeyi hedefliyor.




Hakan Arıkan'a TruKKer'da yeni görev


Yayın: 03-01-2023

Dubai merkezli dijital taşımacılık platformu TruKKer, büyüme stratejisi doğrultusunda yeni açılımlara imza atmaya devam ediyor. Türkiye’de faaliyete başladığı Ağustos 2021 tarihinden bu yana TruKKer Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Hakan Arıkan; Trukker Türkiye, Doğu Avrupa ve BDT’den Sorumlu Genel Müdür olarak atandı. Arıkan, kendisine bağlı bölgelerin yönetimini Türkiye üzerinden yürütecek.




TruKKer, Blackbuck Poland Sp. z.o.o.’nun yüzde 100 hissesini satın aldı


Yayın: 16-03-2023

TruKKer, 2023 yılı itibariyle İskandinavya, Avrupa, Birleşik Krallık gibi bölgelerdeki büyük lojistik ihtiyaçları başarıyla karşılayarak kendini kanıtlayan BlackBuck Poland Sp. z.o.o.'nun yüzde 100 hissesini satın aldı. Şirket böylece Avrupa-CIS koridoruna erişim kazanırken Türkiye-AB koridorundaki ilerlemesinde de hız kazanacak. 




Türkiye, Kızıldeniz krizini fırsata çevirebilir


Yayın: 16-02-2024
Kategori: Denizyolu

Kızıldeniz’deki güvenlik endişelerinin deniz taşımacılığı maliyetini artırdığını belirten TruKKer İcra Kurulu Üyesi-Avrupa & BDT Genel Müdürü Hakan Arıkan, “Kriz nedeniyle navlun fiyatları arttı, transit süreleri uzadı ve özellikle yakın gönderiler için kara yolu taşımacılığının cazibesi arttı. Pakistan’dan Avrupa’ya yapılan ticarette kara yolu taşımacılığına olan talep artıyor. Körfez ülkeleri başta olmak üzere yakın coğrafyamızdaki ülkelerden Türkiye’ye ticaret ivme kazanabilir” dedi.