e
Banner

Etiketler: yatırım



Tarihi yatırımlara liderlik ediyoruz


Yayın: 15-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ali koç ford yatırım

Ford’un Romanya’daki Craiova fabrikasını Ford Otosan’ın bünyesine katmak üzere varılan anlaşma, ayrıca Ford Motor Company, SK On Co., Ltd. ve Koç Holding arasında batarya üretimi yatırımına katılmak üzere bağlayıcı olmayan mutabakat anlaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, “Ülkemizin geleceğine olan güçlü inancımızla var gücümüzle çalışıyor, otomotiv endüstrisinin dönüşümüne stratejik hamleler ve  tarihi yatırımlarla liderlik ediyoruz" dedi. 




Borusan 12 milyar TL yatırım planlıyor


Yayın: 31-03-2022
Kategori: Ekonomi Gündemi

2021 yılı finansal tablolarını açıklayan Borusan Holding, bir önceki yıla kıyasla finansallarını güçlendirmeye devam etti. 2020 yılında 26 milyar TL olan net konsolide cirosunu 2021 faaliyet döneminde 47 milyar TL’ye yükseltti. FAVÖK’ünü ise 2,6 milyar TL’den 5,1 milyar TL’ye yükselten Borusan, 2022-2024 döneminde 12 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor. 




Bulung Logistics, 320 milyon lira yatırım yapacak


Yayın: 10-08-2022

Bulung Logistics’in Türkiye’deki cirosu bu yılın ilk yarısında yüzde 140 büyüdü. Bulung Logistics Türkiye Genel Müdürü Savaş Kasap, bu ülkeden kazandıklarını bu ülke için harcayacaklarını, 2024 sonuna kadar 320 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.




Sendeo, 2022 yılında 360 milyon lira yatırım yapacak


Yayın: 07-09-2022
Kategori: Kargo

Koç Topluluğu’nun dağıtım ve teslimat sektöründeki markası Sendeo, 2021 yılında 143 milyon lira yatırımı hayata geçirdi. Geçtiğimiz günlerde birinci yılını kutlayan marka, 2022 yılında 360 milyon lira yatırım yapacağını ve bu yatırımların insan kaynağı, operasyonel faaliyetler ve teknoloji alanında gerçekleşeceğini açıkladı. 




Goodyear, Adapazarı Fabrikasına güneş duvarı kuruyor


Yayın: 07-09-2022
Kategori: Lastik

Goodyear, fabrikalarında yenilenebilir enerji odaklı dönüşümler konusunda önemli gelişmeler kaydediyor. Goodyear, Adapazarı’ndaki tesisinde yeni bir güneş duvarı kurarak sürdürülebilir bir dünyaya yönelik önemli bir adım atıyor. Proje, enerji yönetimine esneklik ve güç kazandırmanın yanı sıra fabrikanın çevresel ayak izini küçültmeye de yardımcı olacak.  




CAG Logistics, Belarus’ta hizmet alanını genişletiyor


Yayın: 09-09-2022
Kategori: Lojistik

Soycan Şirketler Grubu’nun iştiraki CAG Logistics, Belarus’taki yatırım hamleleriyle yılın son çeyreğine güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor. Minsk ofisinin kapasitesini artırarak yeni departmanlarla büyümeye gidecek olan şirket, açmayı planladığı yeni LTL hattı için de hazırlıklarını sürdürüyor.




Octovan 11,5 milyon TL yatırım aldı


Yayın: 20-09-2022
Kategori: Lojistik

Türkiye girişimcilik ekosistemi her iş kolundan girişimlerin yenilikçi çözümleriyle büyümesine tanık olurken, bir haber de lojistik sektöründen geldi. Nakliye ve taşımacılık alanlarında teknoloji çözümleri üreten ve nakliyeciler ile tüketiciler arasında bir pazaryeri olarak konumlanan yerli girişim 11,5 milyon TL yatırım aldı.




Blue Water Shipping'den Türkiye'ye yatırım



Danimarka merkezli uluslararası lojistik şirketi Blue Water Shipping, Türkiye’ye yatırım kararı almasının ardından pazara hızlı bir giriş yaparak İstanbul ve İzmir’de iki ofisiyle servis sunmaya başladı. 




UPS’den Avrupa’ya İlk İnovasyon Merkezi


Yayın: 30-09-2022
Kategori: Lojistik

UPS Avrupa Bölgesi Tedarik Zinciri Çözümleri (SCS) geçtiğimiz Mart ayında Hollanda’nın Roermond şehrinde açtığı yeni tedarik zinciri çözümleri tesisinin kapasitesini artırdı.




Alışan Lojistik geleceğe yatırım yapıyor


Yayın: 20-10-2022
Kategori: Lojistik

Proje bazlı terzi dikimi entegre lojistik çözümler geliştirmeye odaklanan Alışan Lojistik, depolama, filo ve katma değerli hizmetlere yönelik yatırımlarını sürdürüyor. İntermodalin gelecekte bir numaralı taşıma modu olacağını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, kapıdan-kapıya hızlı, etkili ve güvenilir çözümler sundukları bu alanda gerekli inovasyon ve değişimleri yapmaya hazır bir altyapıya sahip olduklarını açıkladı.