e
Banner

Etiketler: nakliye



Kimyasal madde lojistiğine yön verenler İstanbul’da buluştu


Yayın: 22-09-2012
Kategori: Kimya

Kimyasal madde lojistiğinde nakliyenin verimlilik, sağlık ve güvenlik standartlarını geliştirmeyi hedefleyen ECTA, Avrupa’nın 15 ülkesinden üst düzey yetkililerin katılımıyla yönetim kurulu toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantıya ev sahipliğini ECTA yönetiminde Türkiye’yi temsil eden Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Damla Alışan yaptı.

 




Doğu'dan Batı'ya Kurbanlık Sevkiyatı Başladı


Yayın: 10-10-2012
Kategori: Gıda

Kurban Bayram'nın yaklaşmasıyla birlikte doğu illerinden batı illerine kurbanlık sevki de hız kazandı.

 




Dönüşümde nakliye parası devletten


Yayın: 31-10-2012
Kategori: Lojistik

Kentsel dönüşümde kira desteği veren bakanlıktan şimdi de nakliye müjdesi geldi. Evini taşıyana 1000 TL de nakliye desteği verilecek

 




Nakliyeci Suriye'yi denizden aştı


Yayın: 24-12-2012
Kategori: Denizyolu

Suriye'deki olaylar nedeniyle Arap coğrafyasına ulaşmakta zorlanan nakliyeciler, bu engeli Ro-Ro seferleriyle geçti.





Tütün ve alkollü içkiler ayrı taşınacak



Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin nakliyesi diğer ürünlerden ayrı olarak gerçekleştirilecek.





Goodyear, kamyon şoförleriyle buluştu


Yayın: 20-04-2013
Kategori: Lastik

Kamyon şoförlerinin yol arkadaşı Goodyear, “Dünyanın yükünü birlikte çekmeye geliyoruz!” diyerek bu yıl yine Türkiye yollarına çıktı. Goodyear, Edirne’de kamyon şoförleriyle bir araya geldi.




DKV'den Avrupa nakliyecilerine çifte fırsat


Yayın: 25-05-2018
Kategori: Karayolu

Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) için Mayıs ayı itibariyle ön siparişler alınmaya başlandı. 3,5 tonun üzerindeki araçların Avrupa otoyol ücretlerini tek cihaz ile yapmasına imkan veren yeni sisteme erken kayıt yaptıranlar EETS kutusunu avantajlı şartlarda edinebilecek. Operasyonel maliyetlerini aşağı çekecek ve büyük kolaylık sağlayacak tek kutu ile ödeme sistemi, nakliye firmalarına önemli avantajlar sağlıyor.




DKV LIVE nakliyecinin işini kolaylaştıracak


Yayın: 31-08-2020
Kategori: Karayolu

DKV LIVE portalı sürücünün araç kullanma ve dinlenme zamanlarına göre takip ve izleme, tahmini varış süresi hesaplama hizmetleri sunuyor; en etkin rotayı belirliyor ve yakıt almak için durulacak yerleri planlıyor.




DKV Box Europe artık Bulgaristan’da da geçerli


Yayın: 23-09-2020
Kategori: Karayolu

Uluslararası nakliyecilerin Avrupa’daki bütün önemli paralı yolların ücretlerini tek kutu ile ödeyebilmeleri için hizmete sunulan DKV Box Europe kutusu artık Bulgaristan’da da geçerli. Böylece nakliyeciler son dönemde geçişlerde sıklıkla sorun yaşanan Bulgaristan’ı da zaman kaybetmeksizin, ekstra maliyet olmadan ve zahmetsizce geçebilecekler.




Şehirlerarası nakliyat talepleri %64 arttı



Mekan bağımsız çalışanlar büyük şehirleri terk etmeye başladı, nakliye sektörü hareketlendi. Göztepe Nakliyat ve Depolama A.Ş. CEO’su Ulaş Gümüşoğlu, “Şehirlerarası nakliyat taleplerinde bir önceki yıla kıyasla %64 artış gözlemledik” dedi.