e
Banner

Etiketler: depo



Yurt dışı yatırımlarıyla güçlenen EvoLog’un hedefi Avrupa’da liderlik


Yayın: 18-10-2023
Kategori: Lojistik

Dünyanın önde gelen lojistik platformları arasında yer alma hedefiyle 2013 yılında kurulan EvoLog, sektörde 10’uncu yılını kutluyor. Kara, hava, denizyolu taşımacılığı, depolama ve dağıtım alanlarında müşterilerine uçtan uca hizmet sunan firma, hizmet ağını yeni yatırımlarıyla geliştirerek, Avrupa’nın lider lojistik şirketlerinden biri olmayı hedefliyor.




DB Schenker Arkas, Türkiye’deki dokuzuncu deposunu Ankara’da açtı


Yayın: 09-11-2023
Kategori: Lojistik

Ankara’da dokuzuncu depo açılışını gerçekleştiren DB Schenker Arkas, bu yıl açtığı iki depoyla birlikte kapasitesini ’in üzerinde artırdı. 




Lojistik sektörünün yeni derneği LojiDer kuruldu


Yayın: 16-01-2024
Kategori: Lastik

Türkiye lojistik sektörüne bir Sivil Toplum Kuruluşu daha katıldı. Kısa sürede 150 üyeye ulaşan Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği LojiDer, ulusal ve uluslararası alanda lojistik hizmet veren tüm işletmeleri çatısı altında bir araya getiren yeni ve güçlü bir STK olma hedefinde. 




Yurtiçi Kargo’dan Eskişehir’e büyük robotik ve otomasyon yatırımı


Yayın: 16-02-2024
Kategori: Kargo

Yurtiçi Kargo, Otomasyonlu Transfer Merkezleri Projesi’nin Eskişehir etabını tamamladı. Geçtiğimiz Eylül ayında 2024 yılı içerisinde iki büyük otomasyon merkezini inşa edeceğini açıklayan Yurtiçi Kargo, projelerin ilki olan Eskişehir Otomasyonlu Transfer Merkezi’nin yapımını tamamladı.




Akca Lojistik, sürdürülebilirlik odaklı yatırımlarını hızlandırdı


Yayın: 05-03-2024
Kategori: Lojistik

İş ortaklarına yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler sunan Akca Lojistik, yeni yatırımlarla depo sayısını artırmayı, müşteri portföyünü genişletmeyi, istihdam ve teknoloji tarafında daha da güçlenerek büyümeyi hedefliyor. Türkiye’de lojistik denilince akla gelen ilk 3 firmadan biri olma yolunda ilerleyen Akca Lojistik, sürdürülebilirlik alanındaki gelişmeleriyle de sektörün çıtasını yükseltiyor.  




YLDA, Türkiye’nin cari açığını azaltabilir


Yayın: 06-03-2024
Kategori: Karayolu

TruKKer İcra Kurulu Üyesi, Avrupa & BDT Genel Müdürü Hakan Arıkan, Ticaret Bakanlığı tarafından uygulanacak Yurt Dışı Lojistik Dağıtım Ağları Destek Programı’nın (YLDA) ihracatı destekleyen bir adım olarak cari açığın azaltılmasına katkıda bulunacağını söyledi. 




Mars Logistics, 2024'te euro bazında yüzde 15 büyüme hedefliyor


Yayın: 16-04-2024
Kategori: Lojistik

2023 yılını 529,5 milyon euro ciro ile kapatan Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Mars Logistics, 2024 yılında Euro bazında büyüme hedefliyor.