e
Banner


Hilal Trans, FiloTIR ve DAF İle filosunu güçlendirdi
Hilal Trans Uluslararası Nakliyat, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş.’den kiralamasını yaptığı 15 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyleri Tırsan Samandıra’da düzenlenen tören ile teslim aldı. Törende Hilal Trans Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Küçükçakır ve FiloTIR Satış Sorumlusu Bahadır Demir hazır bulundu. 




hilaltrans_filoturkHilal Trans Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Küçükçakır törende yaptığı konuşmada ‘Tırsan bizim için her şeyden önce bir yol arkadaşı ve iş ortağıdır. Tırsan araçlarının ikinci el değerinin yüksekliği, işletme maliyetlerinin minimum seviyede olması, sorunlarımıza kısa zamanda çözüm sunabilmesi nedeni ile treyler olarak filomuzda her zaman Tırsan ürünlerini görmek bizi memnun etmektedir’ dedi.
Ağırlıklı olarak yurtdışına kuru yük taşımacılığı yapan Hilal Trans Uluslararası Nakliyat, Polonya, Macaristan, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Bosna Hersek, Litvanya ve Estonya’da lojistik hizmeti sunmaktadır.
Küçükçakır ‘FiloTIR Kiralama Bizim İçin Büyük Avantaj’
İbrahim Küçükçakır FiloTIR ile 15 adet DAF XF çekici ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega kiralaması yapma nedenlerini şu şekilde aktardı ‘FiloTIR hizmetinin bize sağlamış olduğu avantajlar oldukça fazla; finans zorluğu yaşamadan araçları kiralayabilmemiz, araçların sigortalı olması, tüm bakım onarım masraflarının FiloTIR’a ait olması çok önemli avantajlardır. DAF bizim bu yola çıkarken ilk başladığımız markadır. Dünyaca tanınmış bir marka olduğu için tabi ki filomuzda DAF araçlarının olmasını her zaman istiyoruz’ dedi.
 
FiloTIR’ın Faaliyet Kapsamı
FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş. ağır ticari araç sektöründe operasyonel filo kiralama, 2.el çekici ve treyler alım satımı yapmaktadır. Tırsan Treyler tarafından üretimi yapılan tüm treyler markalarının ve DAF çekicilerin operasyonel kiralamaları ile tüm çekici ve tüm treyler markalarının 2.el alım ve satımı FiloTIR’ın faaliyetleri içindedir.
 
FiloTIR Operasyonel Kiralama’nın İçeriği 
Kiralama dönemi içerisinde oluşacak aracın periyodik bakım maliyetleri
Kiralama dönemi içerisinde oluşacak aracın onarım maliyetleri
Muayene ücretleri
Trafik sigortası
Kasko sigortası
Motorlu Taşıtlar Vergisi
Plaka masrafları
Finansman giderleri
FiloTIR operasyonel kiralama hizmetlerinin içeriği olarak yukarıda sunulan hizmetlerin  tamamı firmalar tarafından satın alınabileceği gibi, firmanın ihtiyacı olmayan hizmetler kapsamdan çıkartılabilmekte yada sınırlamalar ve değişlikler yapılarak satın alınabilmektedir.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat