e
Banner

Etiketler: filotürk



FiloTürk, geleceğin teknolojilerini Logitrans’ta tanıtıyor



15-17 Kasım tarihleri arasında altıncısı düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı, ulaştırma ve lojistik dünyasını yakından ilgilendiren yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri görücüye çıkarıyor. FiloTürk fuarda, Dijital Takograf, Akıllı Terminal, Entegre Navigasyon, Mobil Güvenlik, Yol Bilgisayarı gibi teknolojilerini görücüye çıkıyor.





FiloTürk, günde 1 TL’ye 500 bin aracı takibe alacak


Yayın: 04-01-2013

Dünyada gelişmiş ülkelerin yatırım yapma kararı aldığı en kritik 10 teknoloji arasında sayılan araç takip sistemlerini Türkiye’de yaygınlaştırmayı hedefleyen FiloTürk, sektörde yeni bir dönemi başlatıyor. FiloTürk yeni yıl ile birlikte başlattığı, “Günde 1 TL’ye araç takip” “Taahhütsüz” ve “Kullandıkça Daha Az Öde” uygulamaları ile araç takip sektörünü canlandıracak. 





FiloTürk’te iki yeni atama


Yayın: 26-02-2013

Türkiye’de toplam 120 bin araçta kullanılmakta olan araç takip sektörünün öncü kuruluşu FiloTürk’te iki yeni atama gerçekleştirildi.




Hilal Trans, FiloTIR ve DAF İle filosunu güçlendirdi



Hilal Trans Uluslararası Nakliyat, FiloTIR Araç Satış ve Kiralama A.Ş.’den kiralamasını yaptığı 15 adet DAF XF105.460 Optimizer ve 18 adet Yeni Nesil Perdeli Mega Semi-Treyleri Tırsan Samandıra’da düzenlenen tören ile teslim aldı. Törende Hilal Trans Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Küçükçakır ve FiloTIR Satış Sorumlusu Bahadır Demir hazır bulundu.