e
Banner


Kamion, Yükveren Paneli ile performans artırıyor
Dijital lojistik platformu Kamion, tek bir web uygulaması ile şirketlerin lojistikle ilgili planlamalarını rahatlıkla yapmalarına imkan sağlıyor. Yükveren Paneli ile anlık taşıma takibi, fatura kalemleri ve sevk irsaliyeleri gibi birçok konuyu kolay ve hızlı bir şekilde yönetmeye yardımcı olan Kamion, görünürlük, verim ve yüksek performans sunuyor. 




KamionŞirketlerin kara taşımacılığı ihtiyaçlarını hızlı, güvenli ve şeffaf bir şekilde karşılamalarına yardımcı olan dijital lojistik platformu Kamion, Yükveren Panel’i sayesinde müşterilerine araç siparişi, araçların durumlarının takibi, ödeme takipleri ve fatura takipleri gibi vakit alan pek çok konuyu tek bir arayüzden yönetme imkanı sağlıyor. Bu sayede şirketler, karayolu taşımacılığı altyapılarında görünürlük elde ediyorlar ve verim kazanıyorlar.
 
“Yük verenleri büyük bir trafikten ve masraftan kurtarıyoruz”
 
Yükveren Paneli ile lojistikte zaman kaybettiren tüm işlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde yapıldığını belirten Kamion Kurucusu Berkay Adlım şöyle konuştu: “Lojistik sürecinde yük verenlerin, araç siparişi, araçların durumlarının takip edilmesi, tedarikçi ödemeleri gibi birçok konuda yoğun bir e-posta, telefon ve excel trafiği oluyor. Kamion olarak biz bu süreçlerin hepsini tek bir web ara yüzüne taşıyarak hem dağınık/yapısı belirsiz verinin tek bir yerden izlenmesine, hem de şirketlerin tedarik zincirlerine görünürlük katmalarına katkıda bulunuyoruz. Yük verenler, Yükveren Paneli ile siparişlerini giriyor, taşıyıcılık görevini üstlenen sürücüler de bu yükleri mobil uygulamadan görüp, istedikleri yükü seçerek taşıma sürecini başlatıyorlar”
“Kamyoncuların yük konusundaki bireysel tercihlerine uygun yükler önerebiliyoruz”
Yükveren paneli ile yük taşıyanlara da büyük bir kolaylık sağlamış olduklarına değinen Adlım, "Yük taşıyanlar, yük bulmak için nakliye garajlarına giderek benzin ve vakit harcıyorlar. Ancak biz Kamion olarak, taşıyıcılara yönelik mobil uygulamamız içinde Yükveren Panelinde oluşturulan tüm talepleri listeleyebiliyoruz ve bu sayede oldukları yerden uygun yükleri önererek, onları bu masraftan kurtarıyoruz. Aynı zamanda çok özenli bir şekilde veri topladığımız için zamanla kamyoncuların yük konusundaki bireysel tercihlerini de öğrenerek onlara şahsi tercihlerine uygun yükler önerebiliyoruz “diye konuştu.
Her şey tek ekrandan yönetilebiliyor
Web uygulaması ile tekli veya çoklu olarak taşıma taleplerini alan Kamion, kontratlı taşımalarda toplu sipariş girme imkanı sunuyor ve bu siparişler için anlaşılmış olan fiyatlar ile siparişleri sisteme kaydediyor. Taşımaların durumlarını anlık olarak takip etme, not ekleme, operasyon yöneticisi ile iletişime geçme gibi birçok konuda hızlı ve pratik bir kullanım sunan Kamion’un web tabanlı olarak sundukları platformdan, faturalara, vade ve ödeme bilgilerine, fatura kalemlerine ve kalemlerin detaylarına tek bir ekrandan ulaşılabiliyor. 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat