e
Banner

Etiketler: verimlilik



Continental dijital çözümleriyle lojistikte verimliliği artırıyor



Lojistik, nakliye, inşaat gibi sektörlerin en büyük gider kalemlerinden birini lastik kayıpları oluşturuyor. Continental’in ticari filolar için geliştirdiği lastik basıncı izleme sistemi ContiConnect ™ Yard Reader ile bir yılda lastik kayıplarını azalttıklarını söyleyen Gökbil Lojistik Filo Yöneticisi Can Aldırmaz, yakıt masrafı dahil olmak üzere 15 ayda yaklaşık 15.000 euro tasarruf  ettiklerini belirtti. Gökbil Lojistik, filosundaki 85 aracın lastiklerine ait basınç ve sıcaklık verilerini tek bir web portalından takip edebiliyor.




Renault Trucks, T, C ve K modellerini daha iddialı ve güncellenen bir tarzla değiştirdi


Yayın: 12-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, dış tasarımı daha iddialı ve güncellenen bir tarz ile değiştirilen T, T High, C ve K modellerinin tanıtımını yaptı.  Renault Trucks Tasarım Direktörü Paul Daintree, daha fazla konfor ve verimlilik sunan bu yeni modellerin doğuşunu açıkladı. 
 




Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin: Verimlilik odaklı operasyonumuz tavsiye oranımızı artırıyor


Yayın: 06-06-2023
Kategori: Kargo

Şubesiz operasyonun hem satıcıya hem de alıcıya verimlilik sağladığını söyleyen Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “Müşteri memnuniyetinde liderlik hedefiyle yola çıkmıştık ve nisan ayı tavsiye skoru ortalamamız 100 üzerinden 89 olarak gerçekleşti. Müşterilerimiz güler yüzlü hizmetimiz ve kargo takibinde sunduğumuz kolaylıklardan memnun olduklarını belirtiyorlar” dedi. 




Kamion, Yükveren Paneli ile performans artırıyor


Yayın: 01-08-2023

Dijital lojistik platformu Kamion, tek bir web uygulaması ile şirketlerin lojistikle ilgili planlamalarını rahatlıkla yapmalarına imkan sağlıyor. Yükveren Paneli ile anlık taşıma takibi, fatura kalemleri ve sevk irsaliyeleri gibi birçok konuyu kolay ve hızlı bir şekilde yönetmeye yardımcı olan Kamion, görünürlük, verim ve yüksek performans sunuyor. 




Lojistik operasyonlarında verimlilik sağlamanın yolları


Yayın: 08-09-2023

Araç siparişinden araç durumlarına hatta tedarikçi ödemelerine kadar tüm süreçlerin tek ekran üzerinden hızlı, doğru ve anlık takip edilebilmesinin teknoloji ile sağlanabileceğinin altını çizen dijital lojistik platformu Kamion’un kurucusu Berkay Adlım, lojistikte verimlilik sağlayacak noktaları anlattı.