e
Banner

Etiketler: kamion



8.5 milyon TL yatırım alan Kamion ilk 5 içinde yarışacak


Yayın: 18-08-2022

Şirketlerin komple taşımacılık ihtiyaçlarını tek bir panelden yönetmelerini sağlayan dijital lojistik platformu Kamion, girişim ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında bulunan Y Combinator'dan 8.5 milyon TL yatırım aldı. Kamion kurucusu ve CEO'su Berkay Adlım, hizmetlerini genişleterek yurt içinde lider olmayı, global pazarda ilk beş platform içine girmeyi hedeflediklerini söyledi. 




Kamion, Yükveren Paneli ile performans artırıyor


Yayın: 01-08-2023

Dijital lojistik platformu Kamion, tek bir web uygulaması ile şirketlerin lojistikle ilgili planlamalarını rahatlıkla yapmalarına imkan sağlıyor. Yükveren Paneli ile anlık taşıma takibi, fatura kalemleri ve sevk irsaliyeleri gibi birçok konuyu kolay ve hızlı bir şekilde yönetmeye yardımcı olan Kamion, görünürlük, verim ve yüksek performans sunuyor. 




Lojistik operasyonlarında verimlilik sağlamanın yolları


Yayın: 08-09-2023

Araç siparişinden araç durumlarına hatta tedarikçi ödemelerine kadar tüm süreçlerin tek ekran üzerinden hızlı, doğru ve anlık takip edilebilmesinin teknoloji ile sağlanabileceğinin altını çizen dijital lojistik platformu Kamion’un kurucusu Berkay Adlım, lojistikte verimlilik sağlayacak noktaları anlattı.




Lojistikte yükselen trend; yeşil lojistik


Yayın: 22-11-2023

Son yıllarda artan doğal kaynak yetersizliği ve iklim değişikliği gibi küresel sorunlar, sektörlerin sürdürülebilir uygulamalara yönelmesini sağlıyor. Karbon salınımından dolayı çevreye olumsuz bir etki bırakan lojistik sektörü de bu bağlamda etkisini azaltmak için; doğaya ve gelecek kuşaklara duyduğu sorumluluk bilinciyle yeni ve çevreci yaklaşımlar geliştiriyor. Bu vizyon çerçevesinde özellikle dijitalleşmeyi odağına alan sektör; yeşil lojistik ve tersine lojistik uygulamalarını tercih ediyor. 




Kamion, 2023’ü müşteri sayısında 2, ciroda 3 kat artış ile kapatıyor


Yayın: 21-12-2023
Etiketler: berkay adlım kamion

2020 yılında kurulan ve kısa vadede Türkiye’nin yerel pazarında nakliyeci iş ortaklarının kullandığı lider dijital platform olmayı hedefleyen Kamion, yeni çalışmaları ile 2023 yılında müşteri sayısını 2 kat, cirosunu ise 3 kat artırdı. Bu büyüme ivmesini sürdürmek için çalışmalarına devam eden Kamion, 2024 yılında Türkiye’deki tedarikçilerin yüzde 10’unu mobil uygulamaya taşımayı hedefliyor.