e
Banner


Martin Bencher Group Türkiye’de ofis açtı
Danirmarka merkezli global taşımacılık şirketi Martin Bencher Group, Türkiye’deki ofis açılışını düzenlediği bir resepsiyonla duyurdu. Danimarka Başkonsolosu Anette Galskjot’un ev sahipliğinde düzenlenen açılış resepsiyonuna Martin Bencher CEO’su Peter Thorsoe Jensen, yönetim kurulu üyeleri ve Martin Bencher Türkiye Ülke Müdürü Enes Yılmaz ile birlikte Türkiye’deki müşterileri de katıldı.




martin_bencher_turkiyeMartin Bencher CEO’su Peter Thorsoe Jensen, açılışta yaptığı konuşmada Türkiye’de uzun süredir önemli projelere imza attıklarını belirterek, Türkiye ofisinin bölge çalışmaları için kilit bir rol oynayacağını söyledi. 22 ülkede 30 ofisleri bulunduğunu belirten Jensen Türkiye’ye verdikleri önemi bu ofis açılışı ile gösterdiklerini ifade etti.  

Martin Bencher Group'un proje kargo taşımacılığı konusunda uzmanlaşmış global bir firma olduğunu belirten Martin Bencher Türkiye Müdürü Enes Yılmaz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yaklaşık 14 yıl önce, Tekirdağ bölgesinde yürüttükleri anahtar teslimi bir papermill projesinde Türkiye ziyareti sırasında grup CEO'muz Peter ile ilk görüşmem oldu. Martin Bencher o zamana kadar benim müşterimdi. Martin Bencher Group'un o zamandan beri Türkiye pazarına ve Türkiye'nin potansiyeline olan ilgisini hiç kaybetmediğini söyleyebilirim. Bugün Türkiye pazarında faaliyet gösteren lojistik şirketlerinin çoğu, o zamana kadar piyasada bulunmamıştı. Fakat bir Türk atasözü diyor ki; ‘Her şey zamanını bekliyor’. 2019'un sonunda herkesin bir araya gelmesi için doğru zaman olduğuna inanıyorum, çünkü bugün hepimiz buradayız.”

MARTIN BENCHER GROPU HAKKINDA
Martin Bencher 1881 yılında İngiltere merkezli olarak kurulan ve 1997 yılından itibaren Danimarka merkezli olarak hizmet veren proje odaklı bir taşıma işleri organizatörüdür. Günümüzde 22 ülkede 30 ofisiyle hizmet veren Martin Bencher; kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini odağında tutarak, genç ve dinamik çalışan yapısı ve ürettiği akılcı alternatif çözümler ile her zaman sektörün odağında bulunmayı başarmıştır. Son yıllarda hızla büyümeye devam eden şirketimizin sürdürülebilirliğe yaklaşımı ise ekonomik, çevresel ve sosyal performanslara dayalıdır. Dünya çapında tüm ofislerini ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve OHSAS18001:2008 standartları çerçevesinde kuran şirketimiz faaliyetlerini uluslararası proje yönetimi araçları ile desteklemektedir. Hizmet verdiğimiz başlıca alanlar yenilenebilir enerji, endüstriyel yatırımlar, komple tesis taşımaları ve anahtar teslim projelerdir.

 





SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat