e
Banner


DKV Hırvatistan otobanlarında
 
Avrupa, Rusya ve Gürcistan otoyollarında 60.000 kabul noktası ile otoyol ve akaryakıt kartları pazar lideri DKV, Hırvatistan otobanlarını da hizmet ağına kattı. DKV, Hırvatistan’da bu hizmeti veren ilk yabancı yakıt ve servis kartı sağlayıcısı konumunda. Bu hat üzerinde seyreden DKV müşterileri yüzde 35’e varan indirim elde edebilecek.




deniz_cokcos_sezerAvrupa, Rusya ve Gürcistan otoyollarında, markadan bağımsız 60.000 kabul noktası ile otoyol ve akaryakıt kartları pazar lideri DKV Euro Service, 25 Nisan 2017 tarihinden itibaren Hırvatistan otobanlarını da hizmet ağına dahil etti. DKV Euro Service, Hırvatistan’da bu hizmeti veren ilk yabancı yakıt ve servis kartı sağlayıcısı konumunda bulunuyor.
Hırvatistan’ın pek çok uluslararası lojistik firmasının güzergahı üzerinde bulunduğunu belirten DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, “Hırvatistan Türk, nakliye firmaları için önemli bir transit ülke konumunda. Müşterilerimiz bu hizmet ile Hırvatistan’da yürürlükte olan ve otoyol ağının yaklaşık yüzde 98'ini oluşturan Hırvat otoban şirketleri HAC ve ARZ’a ait tüm geçiş ücretlerini DKV CARD aracılığıyla alacakları kutular ile ödeyerek, geçiş noktalarında oluşan uzun kuyruklarda zaman kaybetmeden  indirimlerden faydalanabilecek” dedi. 
Müşterilerin, 3.5 tonun üzerindeki araçlar için Hırvatistan’da tırların otoban ödemelerinde kullanılan, araca monteli ödeme ünitesi ENC’i DKV üzerinden temin edebileceklerini söyleyen Deniz Çokcoş Sezer, “Bu yeni hizmetimiz ile sisteme kayıtlarını yapan DKV müşterileri yüzde 35’e varan indirimler elde edebilecek. Uygulama aynı zamanda şoförler için de son derece hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor. Araca monteli ödeme ünitesi ENC, satış noktasında hızlı ve basit bir kayıt işlemiyle DKV CARD ile alınabiliyor. Peşin ödeme kutusuna sahip araçların ise kutuyu değiştirmeleri gerekmiyor; mevcut kutunun sisteme “kullan-öde kutusu” olarak tanıtılması ile kullanıma devam edebiliyorlar. DKV olarak her zaman olduğu gibi ilkemiz müşterilerimizin üzerindeki operasyonel işlem yükünü hafifletmek ve onlara nakit akışında avantaj sağlamak” dedi.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat