e
Banner


HOYER İran-Avrupa hattındaki taşımalarda iddialı
HOYER, “2015 Innovation Award” ödülüne sahip Training Tank Container ürününü Türkiye’de ilk kez tanıttı. 




ekin_tirman_hoyerHOYER’in Türkiye pazarına yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başladığını belirten Aktifsped Genel Müdürü Ekin Tırman, “Kısa ve orta vadede İran- Avrupa hattında artması beklenen sıvı dökme yük taşımalarında Türkiye’yi bir hub haline getirmeyi ve bu taşımalarda ciddi bir pay almayı hedefliyoruz” dedi. 
Sıvı ürünlerin karayolu, demiryolu ve denizyoluyla taşınmasında dünya çapında pazar lideri firmalar arasında yer alan HOYER, “2015 Innovation Award” ödülüne sahip Training Tank Container’i Türkiye’deki müşterilerine tanıttı. 25-26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Park’ta düzenlenen etkinlikte tank konteynere ait tüm teknik bilgiler detaylı bir şekilde aktarılırken, aynı zamanda HED Akademi tarafından emniyet kemeri simülasyonu eğitimi verildi. 
Aktifsped Genel Müdürü Ekin Tırman, bu etkinlikle müşterilerine bir tank konteynerin ne olduğu, nasıl bir fonksiyonu olduğunu, içindeki ekipmanları tanıtmayı hedeflediklerini söyledi. HOYER tarafından geliştirilen ve sektörde bir ilk olan Training Tank Container’in “2015 Innovation Award” ödülüne sahip bir ekipman olduğunu vurgulayan Tırman, “Bugüne kadar Avrupa’da benzer organizasyonlarla tanıtılan bu tank konteyneri ilk defa Türkiye’ye getirdik. Bir tank konteyner dışarıdan bakıldığında kapalı bir ünite olarak görülüyor. İki gün sürecek bu organizasyonla müşterilerimize; bir tank konteynerin içeriden nasıl göründüğü, et kanlılığı diye tabir edilen bölümlerinin nasıl olduğu, farklı ürünler taşındığında ve yıkandığı zaman nasıl bir fonksiyon gösterdiği, bağlantı ekipmanlarının özellikleri gibi tüm detayları görsel sunumlarla anlatacağız. Bu sayede müşterilerimiz kullandıkları ekipmanın tüm detaylarını görme ve öğrenme şansı bulacaklar” dedi. Ayrıca firma olarak yol güvenliğine ve bu alanda personel eğitimine çok önem verdiklerinin altını çizen Tırman, etkinlikte HED Akademi tarafından katılımcılara emniyet kemeri ve alkol gözlüğü eğitimi verileceğini aktardı. 
 
YATIRIMLARIN 
MEYVELERİNİ TOPLUYOR 
1997 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren HOYER’in uzun yıllar süren işbirliğinin neticesinde 2012 yılında Aktifsped Uluslararası Nakliyat’ın çoğunluk hissesini satın alarak pazardaki konumunu daha da güçlendirdiğini vurgulayan Ekin Tırman şunları aktardı: “Bugün itibariyle özmal araç filosu ve deneyimli personel kadrosuyla sıvı-dökme tehlikeli ve tehlikesiz kimyasal ürünlerin taşınmasında kaliteli hizmet sunan Aktifsped olarak, hem iç pazarda hem de ihracat-ithalat taşımalarında daha fazla pay almayı amaçlıyoruz. HOYER sıvı ürünlerin taşınmasında Avrupa’da lider bir firma. Biz de Türkiye’de bu alanda en önde gelen firmalardan birisiyiz. Ama Türkiye kolay bir pazar değil. HOYER olarak bu pazara geçen 2-3 yıl içinde ciddi bir uyum sağladık ve bugün bunun meyvelerini topluyoruz. Global şirketlerin yanı sıra yerel firmalarla müşteri portföyümüzü oldukça genişlettik. Zor bir yıl olan 2015’te hem cirosal hem de karlılık alanında makul oranda bir artış yakaladık. 2016 yılı ciddi anlamda riskler barındırsa da şirket olarak yılın ilk çeyreğinde 2015’teki rakamlarımızın üzerine çıktık. Yılın geri kalanına da olumlu bakıyoruz.” 
 
TÜRKİYE’Yİ HUB YAPACAK 
İntermodal taşımacılığın öncüsü konumunda olduklarını vurgulayan Ekin Tırman, Avrupa’nın her bölgesine ithalat ve ihracat taşımaları yaptıklarını söyledi. Tırman, “Şirket olarak kısa ve orta vadede Avrupa-İran hattında yapılacak sıvı dökme yük taşımalarında Türkiye’yi bir hub haline getirmeyi hedefliyoruz. 2016 yılının sonlarına doğru iki bölge arasında trafiğin hızlanacağını düşünüyor ve bu taşımalarda ciddi bir pay alacağımıza inanıyoruz” dedi. 
 
HOYER EYEING MORE ON THE IRAN-EUROPE LINE 
 
HOYER, one of the global leading firms in the liquid product transportations by road, rail, and sea, has introduced the “2015 Innovation Award” winner Training Tank Container in Turkey.  At the event held on 25-26 May in Istanbul Park, the technical information regarding the tank container was provided in details and also HED Academy gave safety belt simulation training. Stating that HOYER has started to reap the fruits of the investments it had made in Turkish market, Aktifsped General Manager Ekin Tırman said, “We are aiming at rendering Turkey a hub on the Iran- Europe line in terms of the liquid bulk transports which are expected to increase in the short and mid-term and we are also targeting a significant amount of share from these operations.” 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat