e
Banner


İnci Lojistik’den demiryolu taşımacılığına ekolojik imza

1997 yılında İnci Holding kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan İnci Lojistik, sektöründe dünya çapında bilinirliğe sahip olmak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.





inci_lojistik.jpg

Şirket, “Ecoloji” markası ile karbondioksit salınımı minimum olan doğa dostu demiryolu taşımalarında ağırlıklı olarak; kimya, elektrik-elektronik, tekstil ve yan ürünleri, otomotiv ile inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren müşterilerine yeşil taşımacılık çözümleri sunuyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre demiryolu taşımasının yapılabildiği tüm destinasyonlara hizmet verirken, Almanya, İsveç, Türki Cumhuriyetleri, Belçika, Çek Cumhuriyeti bölgeleri ile yoğun olarak çalışan İnci Lojistik’in bu alandaki hizmet yelpazesi ise şöyle:
- Hızlı yükleme ve boşaltma operasyonu 
- Yüksek sezonda yer imkanı
- Acil yüklemelerde öncelik
- Tam zamanında yükleme ve dağıtım
- Yol yasaklarından ve trafik sorunundan daha az etkilenme
- Terminallerde boş ekipman temini
- Kısa sürede büyük lottaki taşımalara araç ayarlama imkanı
- Yakıta bağlı fiyat değişikliklerinden daha az etkilenme

Uzun süredir çıkması beklenen TCDD Kanunu ile gelişmeleri yakından takip eden İnci Lojistik, yasanın özel sektöre sağlayacağı imkanlar ve demiryollarında sürmekte olan altyapı iyileştirme çalışmaları ile yurtiçi taşımalarında demiryollarının payının artacağını öngörüyor. Şirket, böylesine büyük bir değişimde demiryolu taşımacılığını değerlendirmekle beraber müşterilerine alternatif çözümler sunmayı hedefliyor.

Tedarik zincirinin her halkasında yaratıcı çözümler

200’den fazla çalışanı olan İnci Lojistik, Türkiye ve dünyadaki yaygın acente ağı sayesinde hem yurtiçi hem de yurtdışında depolama ve dağıtım hizmetleri ile “yaratıcı tedarik zinciri yönetim çözümleri” sunarken,  uluslararası taşımacılık (deniz-kara-hava), proje taşımacılığı ve demiryolu lojistik hizmeti de sağlıyor. Müşterilerine değer yaratan, sürekli öğrenip gelişen ve tutku ile çalışan ekibiyle; sektöründe yenilikçi ve lider şirket olma hedefine odaklanan İnci Lojistik, farklı lojistik ihtiyaçlara göre başta otomotiv olmak üzere; kimya, FMCG (Hızlı Tüketim Ürünleri), gıda, sağlık, perakende, tekstil, endüstri, yapı&dekorasyon ve teknoloji sektörlerine çözümler üretiyor.
Şirket müşterilerine, yoğun olarak çalıştığı Avrupa, Asya ve Amerika’daki varış noktaları öncelikli olmak üzere; ürün depolama, dağıtım ve tedarik yönetimleri konularında, yurtdışı altyapısını geliştirerek ve iş ortaklıklarını her geçen gün artırarak yüksek kalitede hizmet veriyor. Ayrıca, müşterilerinin, yurtiçindeki tedarik zinciri yapılarını daha verimli kılabilmek için depolama ve dağıtım faaliyetleri ile birlikte mühendislik çözümleri de sunuyor.

 

 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat