e
Banner


Hiper Lojistik’ten ihtiyaca özel çözümler
Hiper Lojistik, sanayici ve ihracatçılara parsiyel, minivan, FTL, lowbed taşımacılık çözümleri ve 55’ten fazla ülkede hizmet ağıyla destek oluyor. Hiper Lojistik Yönetim Kurul Başkanı Hüseyin Ergör, sanayi, ihracat ve lojistik sektörü arasında doğru lojistik çözümlerin, doğru bilgi akışıyla sağlanabileceğini söyledi. 




hiperTürk sanayicisi ve ihracatçısının ürünlerini Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İspanya, Portekiz, Katar, Kuwait, Dubai ve Arabistan bölgelerine ulaştırdıklarını aktaran Hiper Lojistik Yönetim Kurul Başkanı Hüseyin Ergör, “Ayrıca müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Avrupa ülkelerinden Ortadoğu’ya 3. ülke taşımaları yapıyoruz. ‘Hiper Project’ markamız ile Avrupa’dan Ortadoğu’ya ağır nakliye taşımalarına yoğunlaşmaktayız. Her sektöre uygun özel çözümler üreterek tek bir alana değil bütün sektörlere hitap etmekteyiz. Ama özellikle; sanayi, otomotiv, enerji ve inşaat sektörlerine yönelimlerimiz yüksektir” diye konuştu.  
 
2024 İÇİN HEDEF BÜYÜTTÜ 
Ergör, yoğun olarak Avrupa’ya ihracat ve ithalat taşımaları yaptıklarını aktardı. Türkiye’nin ihracat endeksinin özellikle pandemi dönemi ve sonrasında büyük bir yükseliş gösterdiğini ve şirket olarak da bunu göre pozisyon aldıklarını belirten Ergör, “Hiper Lojistik A.Ş. olarak 2023 yılı başında yüzde 25 olarak belirlediğimiz hedefimizi yılın sonuna doğru yüzde 37’ye yükselttik. 2024 yılı için yüzde 48 oranında bir büyüme hedefimiz mevcut. Çalışmalarımız da bu yönde devam etmekte. Hizmet odaklı bir şirket politikası uygulayarak müşterilerimize en uygun çözümler sunup en iyi hizmeti almalarını sağlamaktayız. Gerek operasyonel süreçte gerek geniş hizmet ağımız ve profesyonel ekibimiz ile en iyi hizmeti sunmaktayız. Müşterilerimizin yükünü değil değerlerini taşıyoruz. Türkiye’de bulunan 3 ofisimiz ve Dubai’de bulanın 1 ofisimiz ile müşterilerimize her daim daha yakın ve kaliteli hizmet sunmayı planlıyoruz. Yurt dışı ofis yapılanmamızı güçlendirerek bu konuda daha da ileriyi hedefliyoruz” dedi. 
 
‘DOĞRU ÇÖZÜMLER, DOĞRU BİLGİ AKIŞIYLA BULUNABİLİR’
Sanayi ve lojistik sektörü arasındaki doğru lojistik çözümlerin, doğru bilgi akışıyla sağlanabileceğini vurgulayan Hüseyin Ergör, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de özellikle lojistik köylerin üretim merkezlerine yakın konumlandırılması bir sinerji yaratacaktır. Bu sağlanabilirse hem lojistik sektörü hem de sanayiciler açısından güzel gelişmeler yaşanacak ve istenilen hedeflere hızla ulaşılacaktır. Entegre lojistik sistemleriyle lojistik köylerin artması üretim, tüketim arasındaki tedarikçi zincirinin maliyetleri düşüreceğini düşünüyoruz. Üretim noktalarına yakın bulunan lojistik köy ve merkezlerin artması sinerji oluşturduğu gibi doğrudan lojistik maliyetlerini de etkileyecektir. Derneklerin uluslararası alanda daha da etkin olması halinde Türkiye’nin lojistik çözüm alanını daha da genişletebiliriz. Yani konuyu özetleyecek olursa; 
1) Entegre lojistik sistemlerin geliştirilmesi
2) Lojistik üssü ve lojistik köylerin çoğaltılması
3) Lojistik sistemlerinde teknolojiye önem verilmesi ve geliştirilmesi 
Bu konularda gelişim sağlanır ise hedeflere de bu denli kolay ulaşılır.” 
 
 
 
 
 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat