e
Banner

Etiketler: hiper



Hiper Lojistik ADR’li yük taşıma kapasitesini yüzde 25’e çıkaracak



Hiper Lojistik, Türkiye Avrupa hattında hızlı, güvenilir ve rekabetçi fiyatlarla ADR’li yük taşımacılığı hizmeti sunuyor. ADR’li taşımaların iş hacimleri içinde yüzde 20 paya sahip olduğunu belirten Hiper Lojistik Genel Müdürü Hüseyin Ergör, 2023’te bu oranı yüzde 25’e çıkarmayı planladıklarını söyledi. 




Hiper Lojistik 2023’te yüzde 25’in üzerinde büyüme hedefliyor


Yayın: 22-06-2023
Kategori: Lojistik

Yurt içi ve yurt dışında ofis yapılanmasını güçlendirmeye devam eden Hiper Lojistik, yılın ilk yarısını yüzde 12 büyümeyle kapattı. Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, 2023 yılını yüzde 25-30 oranına bir büyümeyle kapatmayı hedeflediklerini söyledi. 




Hiper Lojistik hedef büyüttü!


Yayın: 26-10-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: hiper hüseyin ergör

2023 yılı büyüme hedefini yüzde 25’ten 37’ye çıkaran Hiper Lojistik, özmal araç ve ekipman sayısını yüzde 10 arttırmayı planlıyor. Şirket, elektrikli araç yatırımına hazırlanıyor.  




Hiper Lojistik hizmet ağını daha geniş bir coğrafyaya yayacak


Yayın: 29-11-2023
Kategori: Lojistik

55 ülkedeki hizmet ağı ve güçlü iş ortaklarıyla her yüke özel farklı çözümlemeler geliştiren Hiper Lojistik, intermodal taşımacılıkla da alternatifler yaratıyor. Hiper Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ergör, yurt dışı ofis yapılanmalarını güçlendirerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi. 




Hiper Lojistik’ten ihtiyaca özel çözümler


Yayın: 25-12-2023
Kategori: Lojistik

Hiper Lojistik, sanayici ve ihracatçılara parsiyel, minivan, FTL, lowbed taşımacılık çözümleri ve 55’ten fazla ülkede hizmet ağıyla destek oluyor. Hiper Lojistik Yönetim Kurul Başkanı Hüseyin Ergör, sanayi, ihracat ve lojistik sektörü arasında doğru lojistik çözümlerin, doğru bilgi akışıyla sağlanabileceğini söyledi.