e
Banner


Hiper Lojistik hedef büyüttü!
2023 yılı büyüme hedefini yüzde 25’ten 37’ye çıkaran Hiper Lojistik, özmal araç ve ekipman sayısını yüzde 10 arttırmayı planlıyor. Şirket, elektrikli araç yatırımına hazırlanıyor.  




hiperLojistik sektörüne hızlı giriş yapan şirketlerden Hiper Lojistik, yaptığı yatırımlar ve sunduğu özel çözümlerle adından söz ettiriyor. 55 ülkedeki hizmet ağları ve güçlü iş ortaklarıyla her yük özelinde farklı çözümlemeler geliştirdiklerini vurgulayan Hiper Lojistik Genel Müdürü Hüseyin Ergör, “Hiper Lojistik A.Ş. olarak; Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İspanya, Portekiz başta olmak üzere bütün Avrupa ve Balkanlar bölgesine Parsiyel (LTL) / Express Minivan / Komple (FTL) ve ağır nakliye hizmetlerimiz ile ön plana çıkmaktayız. Fuar taşımalarınızda acil yüklere özel Express Minivan hizmetimiz ile maksimum 72 saatte Avrupa bölgesine adres teslim imkanı sağlamaktayız. Suudi Arabistan Katar, Kuveyt ve Dubai bölgelerine yaptığımız karayolu nakliyeleri ile bu hatlarda öncülük etmekteyiz. Hiper Project markamız ile tüm ağır nakliye ve proje taşımalarınıza özel çözümler sunuyoruz. Avrupa’dan 3. ülke ve transit Katar, Dubai, Kuveyt, Umman, Suudi Arabistan, Gürcistan, Azerbaycan, Rusya, Irak, Türkmenistan, Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan’a karayolu komple tır ve proje taşımacılığı çözümlerinin adresiyiz. Türkiye’de aktif halde bulunan 3 ofisimiz ve profesyonel ekibimiz ile tüm müşterilerimizin yükünü hafifletiyoruz. Yurt dışı ofis yapılanmamızda halihazırda bulunan Dubai ofisimiz ve Avrupa acentelerimiz ile müşterilerimize uluslararası ve lokal taşımacılık hizmeti vermekteyiz” dedi. 
 
ELEKTRİKLİ ARAÇ YATIRIMI PLANLIYOR 
Yakaladıkları hızlı büyümeyle 2023 yılı için yüzde 25 olan büyüme hedefini yüzde 37’ye çıkardıklarını vurgulayan Ergör, bu dönem için belirledikleri hedefleri şöyle açıkladı: “Ağır nakliye sektörüne bu yıl yatırım yaparak Hiper Project markasını Cumhuriyetimizin 100. Yıl vizyonuna özel hayata geçirdik. Yurt içinde Hatay merkez, İstanbul Ataşehir ve Mersin ofisimizle artık müşterilerimize her alanda daha yakınız. Aynı zamanda Dubai ofisimizdeki güçlü ekibimiz ile bu hatta lider olarak ön görülmekteyiz. Hiper Lojistik A.Ş. olarak bünyemizde bulunan özmal araç ve ekipmanların sayısını arttırmayı planlamaklayız. Yeşil lojistik kavramını hayata geçirerek daha iyi sürdürülebilir bir yaşam için elektrikli araç planlarımız mevcut.” 
 
‘HEDEFLERİMİZE ULAŞTIRACAK BİR VİZYON BELİRLEDİK’
Cumhuriyetin 100. Yılı’nda gelişmeye ve büyümeye devam ettiklerini ifade eden Hüseyin Ergör, “Her dönemde olduğu gibi bu dönemde de köklerimizden güç alarak sektörel faaliyetlerimizde yoğun ilgi ile karşılaşmaktayız. Özel indirim ve kampanyalar düzenleyerek ihracat firmalarına destek olmayı planlamaktayız. Uluslararası ticareti desteklemek ve kalkındırmak hedefiyle en uygun navlunlar ve geniş hizmet yelpazemizle faaliyetlerimize devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı vizyonuna paralelinde hareket ederek Hiper Lojistik A.Ş. olarak bizi hedeflerimize doğru ilerletecek bir vizyonu belirledik. Özellikle sürdürülebilir lojistik faaliyetlerine odaklanıyoruz. Bu bizi hedeflerimize kısa sürede ulaştırmaktadır. Gerek yaptığımız reklam çalışmaları gerek hizmetlerimiz ile yaptığımız işin reklamını doğru şekilde müşterilerimize ulaştırıyoruz” dedi.  
 
‘HAKSIZ REKABET SEKTÖRE ZARAR VERİYOR’
“Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesi ve Cumhuriyet, Türk lojistik firmalarına gelecek nesillerin hayatını kolaylaştıracak uygulamalara geçiş yaptırmaktadır” diyen Ergör, sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle doğaya duyarlı, daha rahat ve müşterinin konforu odaklı teslimat yöntemleri geliştirmektedir. Fiyat dengesizlikleri ve haksız rekabet firmalarımıza zarar vermekte ve sektörümüzün acil çözüm bekleyen sorunlarıdır. Özellikle rekabet ve fiyat şartlarının doğru yöntemlerle sektöre faydalı hale getirilmesi gerektiğine inanıyoruz.”
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat