e
Banner


Hiper Lojistik hizmet ağını daha geniş bir coğrafyaya yayacak
55 ülkedeki hizmet ağı ve güçlü iş ortaklarıyla her yüke özel farklı çözümlemeler geliştiren Hiper Lojistik, intermodal taşımacılıkla da alternatifler yaratıyor. Hiper Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ergör, yurt dışı ofis yapılanmalarını güçlendirerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi. 




hiperHiper Lojistik A.Ş. tüm Avrupa, Balkanlar ve Ortadoğu ülkelerine ihracat, ithalat, transit taşımalar yapıyor. Firma sunmuş olduğu lojistik çözümlerinde müşteri odaklı hizmetler gerçekleştiriyor. Müşterilerinin taleplerine uygun olarak parsiyel, minivan, FTL, lowbed ve intermodal alanda çözümler üretiyor. 
 
10 GÜNDE TESLİMAT 
Hiper Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ergör, özellikle Arabistan, Katar, Kuveyt, Dubai bölgelere özmal ekipmanlarıyla hizmet sunduklarını ve 8 ile 10 gün arasında transit sürelerle teslimat sağladıklarını söyledi. Geniş bir müşteri portföyüne sahip olduklarını aktaran Ergör, ancak başta enerji, inşaat, makine, iş makineleri olmak üzere tüm sektörlerden çeşitli talepler aldıklarını vurguladı. 
 
AĞIR NAKLİYE SEKTÖRÜNE ODAKLANACAK 
Son süreçte özellikle gabari dışı taşımacılık pazarında yükselişe geçen şirket, bu alandaki hizmetlerini Hiper Project adıyla markalaştırdı. Önümüzdeki süreçte de özellikle ağır nakliye pazarına odaklanmaya devam edeceklerini söyleyen Ergör, yurt dışı yapılanmalarını güçlendirerek Hiper Project hizmetlerini daha geniş bir coğrafyaya yaymayı hedeflediklerini ifade etti. Ergör, “Ağır nakliyede inşaat ve endüstri sektörlerine ilgimiz artmaktadır. Yurt dışı ofis yapılanmamızı güçlendirerek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı planlıyoruz” dedi.  
 
YILLIK BÜYÜME HEDEFİNİ YÜKSELTTİ 
Hiper Lojistik, bu yıl için belirlediği hedeflerinin üzerinde bir büyümeyle ilerliyor. Hiper Lojistik A.Ş. ve  
Hiper Project markasıyla yılın başında 2023 yılı hedeflerini yüzde 25 olarak belirlediklerini ifade eden Hüseyin Ergör, “Yarıyıl ortasında büyüme hedefimizi yüzde 37 olarak belirledik. 2023 kapanış hedefimiz ve hacmimizi de aynı oranda ilerlemektedir. Bu hedefi dahi aşmayı planlayarak çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz” dedi. 
 
‘TESLİMAT SÜRELERİNİ GELİŞTİRMELİYİZ’ 
İntermodal taşımacılık pazarına ilişkinde de değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Ergör, “İntermodal sektörü geniş kapsamlı olmak ile birlikle çevreye duyarlı olduğunu düşünüyoruz. Teslimat sürelerini hızlandırabilirsek hem navlun hem de zamandan kazanmış oluruz. İntermodal taşımanın tek kötü yanı teslimat süreleridir. Bu alan geliştirilebilir ise en iyi taşımacılık yöntemlerinden biri olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.  
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat