e
Banner


OMSAN Lojistik İş Ortaklarını Ödüllendirdi

OMSAN Lojistik, 20 Mart’ta düzenlediği bir törenle iş ortaklarını ödüllendirdi. Titanic Business Otel’de gerçekleştirilen ödül töreni ile OMSAN, başarısının ardında önemli bir yer tutan iş ortaklarına teşekkür etti.





omsanOMSAN Lojistik, 20 Mart’ta Titanic Business Otel’de düzenlediği bir törenle tedarikçilerini ödüllendirdi. Tören, OMSAN’ın tedarikçilerini hizmetlerinden ötürü ödüllendirmek ve kendilerine teşekkür etmek amacıyla düzenlendi. Törende, ödüle layık görülen Acar Nakliyat, Cevat Nakliyat, Çözüm Bilgisayar, Edesa Lojistik, Eko Denizcilik, HEAŞ, İdol Mekanik, OYAK Teknoloji, Öznak Denizcilik, Standard Depo ve Raf Sistemleri ve Turkcell yetkilileri yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman KÜÇÜKERTAN, OMSAN Tedarikçi Yönetim Sistemi kapsamında değerlendirilerek başarılı hizmetler sunmuş olan iş ortaklarına teşekkür etmek amacıyla bu töreni düzenlediklerini ifade ederek konuşmasına başladı. OMSAN Lojistik’in bu sene itibariyle başarılarla dolu 35 yılı geride bıraktığını belirten KÜÇÜKERTAN, 2012 yılında gerçekleştirdikleri önemli projelerden ve tescillenen başarılarından bahsetti. KÜÇÜKERTAN, bu başarıların hem OMSAN’ın hem de tüm iş ortaklarının beraberce çalışmaları sonucu gerçekleşmiş olduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra bir konuşma yapan OMSAN Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Ergun ARIBURNU ise, iş ortakları ile karşılıklı kazanç ve gelişim esasına dayalı ve uzun vadeli işbirlikleri kurmayı hedeflediklerini belirtti. OMSAN açısından hizmet zincirinin devamlılığına zarar vermemek ve bunun için güvenilir, devamlılığı olan iş ortakları ile çalışmanın çok önemli olduğunu vurgulayan ARIBURNU, ancak bu şekilde bir sinerji yaratabileceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

Ergun ARIBURNU’nun ardından konuşma yapan Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Müdürü Anı DURSUN ise OMSAN olarak sadece müşterilerine hizmet sunmakla kalmadıklarını, aynı zamanda, Türkiye’de ve dünyanın birçok noktasında faaliyet gösteren 1000’in üzerinde firmaya iş imkânı sağladıklarını, başarılarının ardında tedarikçilerinden aldıkları kaliteli hizmetin katkısının çok büyük olduğunu söyledi.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat