e
Banner


DHL, ABD’de bir Enerji Merkezi açtı
Dünyanın lider lojistik şirketi DHL, ABD’de bir Enerji Merkezi açtı. DHL, Teksas’ın Houston kentinde Enerji Merkezi açtı...




dhl1.jpg

Teksas’ın Houston kentinde bulunan Merkez’de, dünyanın çeşitli yerlerinden uluslararası petrol ve hizmet şirketleri gibi, enerji sektörünün lider oyuncuları için DHL’in benzersiz hizmet grupları sergileniyor. Ziyaretçiler özel olarak tasarlanan bir sergi alanını rehber eşliğinde gezerek enerji şirketlerinin değer zinciri ve DHL’in sunduğu farklı ürün ve çözümler hakkında bilgi edinebiliyorlar. Enerji Merkezi,nde ayrıca, müşteriye özel çözümlerin geliştirildiği ve sektörle ilgili yeniliklerin açıklandığı alanlarda var. Merkez, DHL’in Almanya’da bulunan, sektöre özgü İnovasyon Merkezi’yle de bağlantılı olarak çalışıyor.

DHL Sektör Dünya Ticari İlişkiler Başkanı Bill Meahl, “Bu Enerji Merkezi’ni açarak enerji sektörüne olan bağlılığımızı ortaya koyuyoruz,” açıklamasını yaptı. “Ayrıca bunu, müşterilerimizle diyalog kurmak, enerjiyle bağlantılı endüstrilerde gelecekte karşılaşılacak güçlüklerin ve fırsatların tartışılması ve tedarik zincirinin gereklilikleri için bir platform olarakta görüyoruz.” dedi.

Houston’da tam zamanlı enerji sektörü uzmanlarından oluşan özel bir ekip, DHL’in 450 enerji uzmanından oluşan dünya çapındaki ağı ve İnovasyon ekibiyle yakın temas halinde çalışıyor ve enerji şirketlerinin üretkenliklerini ve verimliliklerini artırarak onlara değer kazandıracak çözümler sunuyor.

DHL, Müşteri Çözümleri ve İnovasyon’da Enerji Sektörü Başkanı olan Steve Harley, konu ile ilgili yaptığı açıklamada“Houston’da petrol ve gaz alanında aktif durumda olan 300’ü aşkın enerji şirketi var. Merkezimizin stratejik olarak enerji sektörünün en canlı noktalarından birinde bulunuyor. Bu nedenle, Enerji Merkezi’miz enerji tedarik zincirleri için hem kanıtlanmış çözümler hem de inovatif araştırmalardan oluşan bütün bir yapı ortaya koyuyor" dedi.

DHL’in Enerji Merkezi’ndeki sergi alanının planı da, bir enerji müşterisinin tedarik zincirindeki sekiz istasyonu temsil etmesi gibi bir bütünlüğü yansıtıyor. Ziyaretçiler, kısa bir girişin ardından, keşif, çıkarma, üretim, dağıtım, 4.parti lojistik hizmetleri (lead logistics provider - LLP), mevzuata uyum ve, son olarak, inovasyon test alanı gibi ana konularda bilgi alıyorlar. Ayrıca tanıtım animasyon filmleri, bilgi panelleri, resimler ve fiziksel sergiler gibi dört farklı mecra yoluyla da destekleniyor.

Enerji sektörü, DHL’in tüm dünyadaki müşterilere hizmet sunmakta kararlı olan Supply Chain, Express ve Global Forwarding Freight birimlerindeki çalışanlardan oluşan ekiplerle birlikte yürüttüğü ve DHL Müşteri Çözümleri ve İnovasyon birimi tarafından koordine edilen sektörlerden biridir.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat