Banner


Sertrans Logistics İzmir'de ofis açtı
Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerin çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, Ege Bölgesi'ni büyümede odağına alarak İzmir ofisini açtı. Bu girişimle bölge özelinde büyüme kararlılığını ortaya koyan şirket, bölgeye yatırım yapmaya devam edecek.




sertransSertrans Logistics, 2020 yılının tüm zorlu şartlarına rağmen büyüme stratejisi kapsamında yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Almanya ofisini açarak yurt dışı büyüme stratejisine dair önemli bir adım atan firma, İzmir ofisiyle yurt içinde de büyüme kararlılığını ortaya koydu. İzmir'de açılan yeni ofisle Ege'nin tamamında hizmet ağını genişletmeyi amaçlayan Sertrans, özelikle Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve Portekiz gibi ülkelere yönelik bölgenin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Sertrans, İzmir ofisiyle Ege bölgesinin gerek ihracat gerekse ithalat alanında gelişmesine katkı yapacak.
 
Tedarik zinciri yönetiminin tüm unsurlarına yanıt verebilen bir şirket olmayı hedeflediklerini belirten Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi ve Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Batuhan Keleş, ”Sertrans, tedarik zinciri yönetimi alanında yaklaşık 31 yıllık bir deneyime sahip. Bu alanda gerek iş yapış tarzı, gerek kalitesi, gerekse yaygın hizmet ağı ile iş ortakları için güvenilir bir çözüm ortağı olmayı başarmış bir şirketiz. İzmir'de açılan yeni ofisimizle sadece İzmir'de değil bölgenin tamamında yatırım yapmayı sürdüreceğiz. Bu noktada, özelikle bölgenin en önemli ihtiyacı olan Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve Portekiz gibi ülkelere yönelik hizmetlerimiz ile iş ortaklarının yanında olacağız” dedi.
 
TÜİK verilerine göre Ocak-Haziran 2020 döneminde Ege bölgesi dış ticaret hacminin yaklaşık 17 milyar dolar seviyelerinde olduğunu belirten Batuhan Keleş, Ege Bölgesi'nin bu anlamda önemli bir potansiyel taşıdığını dile getirdi ve “Bölgenin gerek ihracat gerekse ithalat pazarında büyümesine katkı sağlayacak her alanda adım atacağız” dedi.
 
Sertrans Logistics Hakkında
Sertrans Logistics, uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetlerinin yanında, tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerinin güvenilir çözüm ortağıdır. Sertrans Logistics, sektöründe sağladığı yüksek müşteri memnuniyetini; tedarik zincirinin her aşamasında uyguladığı doğru, hızlı, hatasız, sürekli ve şeffaf iş yapma prensibiyle oluşturmuştur. Sahip olduğu deneyimli ve uzman kadrosu, güçlü araç filosu ve ekipman donanımı, ileri IT teknolojileri, Ar-Ge grubu, yurt içi ve yurt dışına yayılmış ofisleri ve sahip olduğu yüksek kapasiteli depo ve antrepoları ile Sertrans Logistics, müşterilerinin dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel ölçekte çözüm getiren güçlü ve deneyimli bir yönetim uzmanıdır.
sertrans



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat