Banner


İftarda buluşan Sertrans Logistics, yeni yatırımlarını açıkladı
Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics’in, düzenlediği iftarda tüm çalışanlar bir araya geldi. Organizasyonda konuşan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, başarıyla geçtikleri 2017 yılı için çalışanlarına teşekkür etti ve şirketin yeni yatırımları hakkında bilgiler verdi.




sertrans_ekip_foto_2Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics’in çalışanları, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftarda bir araya geldi. Gerçekleşen iftar organizasyonunda davetliler, huzur dolu bir akşam geçirdi.
 
Keleş: Sürdürülebilir büyüme için çalışıyoruz
İftar programında bir konuşma yapan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, “Ramazanın gelmesiyle birlikte kardeşlik, barış, dayanışma ve yardımlaşma ülke çapında artar. İftarlarda aile ve dostlar bir araya gelme fırsatı yakalarlar. Bizler de gelenekselleşen iftar soframızda tüm ekibi bir arada görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Sertrans Logistics olarak 2017 yılını başarıyla kapattıklarını, 2018’in ilk yarısının da beklediklerinin üstünde bir başarıyla geçtiğini anlatan Keleş, “Bugünü unutmadan yarın için sürdürülebilir büyüme hedeflerimiz çerçevesinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" ifadesini kullandı.
Bu yıl Hadımköy’de 30 bin m²’lik alanda yeni deposunu faaliyete alacaklarını belirten Keleş,  Sertrans Logistics olarak depo yönetiminde de atağa kalktıklarını söyledi. Sözlerine şirketin dijitalleşme stratejisiyle devam eden Nilgün Keleş, “Dijitalleşme stratejisi kapsamında Şubat ayında IT altyapısına 200.000 dolarlık yatırım yaptık. ‘Depo Yönetim Sistemi’ anlamına gelen ‘Warehouse Management System (WMS)’ üzerinde de teknolojik geliştirmelere gittik. Depo bünyesindeki tüm operasyonları etkin bir şekilde ve gerçek zamanlı yönetmek üzere tasarlanan AxataWM yazılım sistemi ile Sertrans Logistics depoları hız ve daha fazla verimlilik prensibiyle dijitalleşecek. Şirketimizin e-ticaret lojistiği operasyonlarının teknik altyapıları da yazılım ile güçlendirilecek. Ayrıca mobil uygulama kolaylığı da sağlayacak sistem, tüm müşterilerin kendi depolama sistemleri ile entegre olabilecek” dedi.
 
'Yılın lojistik şirketi olarak hedeflerimize yürüyoruz'
Türkiye ekonomisine yarattıkları katma değeri her geçen gün artırmak için gece gündüz çalıştıklarına değinen Nilgün Keleş, yaptıkları yoğun çalışmaların meyvesini aldıkları ödüllerle topladıklarını belirtti. Keleş, “Doğru yolda olduğumuzu kanıtlayan, şirketimizin etik değerlere verdiği önemi perçinleyen gelişmeyi sizlere tekrar hatırlatmak isterim. Bildiğiniz gibi şirketimiz Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen ‘ETİKA 2017 Türkiye’nin En Etik Şirketleri’ çalışması kapsamında ödüle layık görüldü. Bu ödülün yanı sıra sektörümüzün saygın yarışmalarından olan ‘Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri’ kapsamında ‘Yılın Lojistik Şirketi Ödülü’nün sahibi olduk. Başarılı geçen bir yılın ardından, bizim için hızlı başlayan ve geçen yıla oranla çok daha verimli geçeceğine inandığımız 2018 yılına bu ödüllerle başlamak işimize duyduğumuz motivasyonumuzu daha da yukarılara taşıyor diye düşünüyorum. Geldiğimiz noktayı asla zirve olarak görmüyor daha gidecek çok yolumuz olduğunu düşünüyorum” dedi.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat