e
Banner


EFA yelkenini denizyoluyla dolduruyor
EFA Uluslararası Taşımacılık, denizyolu taşımacılığında anlaşma yaptığı global konteyner operatörleri ve yaygın network ağı sayesinde dünyanın dört bir yanına kesintisiz hizmet sunuyor. Firma Sahibi Eyüp Tuğtağ, “Yıllık 800-1000 TEU’nun üzerinde bir iş hacmimiz bulunuyor. Her yıl bunu daha da arttırmak için çaba gösteriyoruz” diyor. 




eyup_tugtag_efaEfa Uluslararası Taşımacılık’ın odaklandığı ve güçlendiği alanlardan birini denizyolu taşımacılığı oluşturuyor. MSC, CMA-CGM, MAERSK, COSCO, OOCL, ZIM, HAPAG, ARKAS, MOL gibi dünyanın en büyük konteyner hat operatörleriyle çalışan şirket, üyesi olduğu Logistic Cargo Networks, China Logistics Club Limited, United Forwarders Network, Multinational Forwarders Networks, Freight Net, Focused Cargo Network, JC Trans, Shenzhen GLA,Global Value Network,One Global Association,Planet Logistics Network, Freight Network Corporation, GLIK Group, Advanced Internatıonal Networks gibi ağlar sayesinde ithalat-ihracat taşıması yapmak isteyen müşterilerine çok geniş yelpazede hizmet sunuyor. Bu güçlü ağ sayesinde dünyanın bir ucundan diğer ucuna ithalat-ihracat taşıması yapabildiklerinin altını çizen Firma Sahibi Eyüp Tuğtağ, “Müşterilerimize dünya çapında sözleşmeli taşıyıcılar ve uluslararası bağlantılar ile köprü görevi görerek en verimli şekilde hizmet vermeyi taahhüt etmekteyiz. Önce müşteri memnuniyetini ilke edinerek en uygun navlun ücretleri ve koşulları sunan hızlı ve güvenilir teslimat için çalışmaktayız. En son teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek yüklerin zamanında teslim edildiğinden emin olmak için çaba göstermekteyiz” diyor. 
 
1000 TEU’NUN ÜZERİNDE TAŞIMA YAPIYOR 
Yoğun olarak taşıma yaptıkları bölgeleri başta Çin limanları olmak üzere Uzakdoğu, Ortadoğu, Amerika, Avrupa, Akdeniz, Afrika ve Avustralya olarak sıralayan Tuğtağ, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Denizyolu taşımacılığı toplam iş hacmimiz içinde büyük bir paya sahip. Yıllık 800-1000 TEU’nun üzerinde iş hacmimiz bulunmakta ve bu sürekli artan bir grafik izlemekte. Bunun sebebi ise sürekli iyileştirme ve yenilik peşinde olmamız. Alternatif hat ve taşıyıcılarla müşterilerimize en iyi hizmeti, en hızlı şekilde ve en düşük maliyetle servis etmekteyiz. Alt limitimiz her zaman geçirdiğimiz yıldaki performansımızdır. Yeni yıl için işlem hacmimizi bu alt limitin üzerine çıkarmak için çaba göstermekteyiz. Var olan güvenilir acente ağımızı ve servislerimizi sürekli arttırarak hizmet kapasitemizi genişletmek en büyük önceliklerimiz arasındadır. Sunduğumuz yeni servis ağlarımız ile müşterilerimize güvenilir ve hızlı hizmetlerimizle istikrarlı bir deneyim yaratmaktayız. Yenilikçi bakış açımız bizi ileri taşıyan en büyük özelliklerimiz arasında yer almaktadır. Sağladığımız güvenilir ve tam zamanında geri dönüşlerle, güçlü ve sürdürülebilir bir politika garanti etmekteyiz. Taşıma sürecine ilişkin bilgi akışlarında da hızlı olmamızın bize avantaj sağladığına inanmaktayız.” 
 
HİNDİSTAN VE ÇİN’DE TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN HİZMETİNDE 
Eyüp Tuğtağ, tekstilden makineye, elektronikten kozmetiğe kadar birçok sektöre hizmet sunduklarını söylüyor. Tekstil sektörüne yönelik yaptıkları taşımaların Hindistan ve Çin bölgesinde yoğunlaştığını aktaran Tuğtağ, “Sektörel bazlı olarak değil de müşteri odaklı geniş ve dinamik bir kadroyla hizmet vermekteyiz” diyor.
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat