e
Banner


Zafer Tank Taşıma filosunu yeni yatırımlar güçlendirecek

1998 yılında Zafer Nakliyat İthalat İhracat ve Sanayi Limited Şirketi olarak tank konteyner taşımacılığı hizmet alanına giren, müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek için 2005 yılından itibaren Zafer Tank Taşıma Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi olarak sektörde yerini sağlamlaştıran Zafer Tank Taşıma, gelişen teknolojiye ve imkanlara paralel olarak yenilikçi, sürdürülebilir bir istikrarla ilerlemesini sürdürüyor. 





zafer_tank.jpgTank konteyner lojistiği ve tehlikeli/tehlikesiz kimyasal/gıdaların taşınmasından güçlü bir tecrübeye sahip olduklarını belirten Zafer Tank Taşıma Operasyon Koordinatörü F. Onur Yılmaz, şunları aktarıyor: “Firmamız yurtiçi taşımalarında özmal çekici ve ADR SRC 5 ehliyetli, ISOPA Belgeli Defansif Sürüş Eğitimli şoförleri, Avrupa taşıma standartlarına uygun yarı römorkları, deneyimli ve eğitimli kadrosu ve ekipman gücüyle, tank konteyner taşımacılığı, depolanması ve gümrüklenmesi, sıcak su ve buhar üniteleri ile tank konteyner ısıtma işlemleri alanında hizmet sunmak. Müşterilerimiz ve yapmış olduğumuz taşımanın yapısından dolayı şirketimizde bulunan tüm sürücüler tehlikeli kimyevi maddelerin taşınması için gerekli ehliyet ve sertifikasyonlara sahip. Aynı şekilde şirketimizde bulunan araç ve ekipmanlar gerekli belgelendirmeler ile bu taşımaya hizmet verecek durumdadır. Küresel entegrasyona sahip bir firma olarak Zafer Tank, müşteri odaklı ve tercih edilir hizmet demektir.”

2014 yılında artan iş hacimlerine paralel olarak şirketlerini Gebze Şekerpınar bölgesine taşıdıklarını belirten F. Onur Yılmaz “24.750 m2’lik depolama tesisimizde sıcak su ve buhar üreten ısıtma tertibatlarıyla ürünler için talep edilen derecelendirmeler, şartlara uygun ve güvenilir bir şekilde yapılmaktadır. Dolu ve boş tank konteyner elleçlemesi ve serbest depolama yapılabilmektedir. Yurtiçi taşımalarımızda Türkiye’nin her noktasına hizmet vermekteyiz. Yurtdışı taşımalarımızda ise karayolu, denizyolu ve demiryolu taşıma modlarından faydalanılarak müşterilerimizin değişik taleplerine cevap verebilmekteyiz. Yurtdışı Avrupa ve Ortadoğu taşıma yaptığımız bölgeler içinde öne çıkmakta” diyor.  

Başta STOLT Tank Konteyner olmak üzere, Avrupa ve dünyanın en büyük tank konteyner operatörlerinin Türkiye acenteliğini ve lojistik operasyonlarını başarı ile yürüttüklerini belirten Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Dünyanın en büyük şirketlerine hizmet verebilmek için tüm koşulları sağlamakla birlikte gerekli tüm belgeleri almış bulunmaktayız. ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001belgeleriyle hizmet veriyoruz. 2008 yılında ADR mevzuatı ile tanışan şirketimiz o tarihten günümüze ADR belgeli çekici ADR T9 belgeli yarı römork satın alımları gerçekleştirmiştir. Bu alanda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda bu yılın son çeyreğinde ADR belgeli yarı römork ve çekici alımları için gerekli girişimlerimizi yaptık.”

TEMEL İLKELERİ

· Sektörde kilit rol oynamak,

· Müşterilerine ve çalışanlarına karşı sorumlu olmak,

· Hızlı ve doğru hizmet sağlamak,

· En az maliyet ile en fazla verimliliği sağlamak,

· Sürdürülebilir kalkınma ile kalite anlayışıyla ilerletmek,

· Müşterilerine verdiği sözleri tutarak, onların bugün ve gelecekteki beklentilerini karşılamak.  




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat