e
Banner


FiloTürk, günde 1 TL’ye 500 bin aracı takibe alacak

Dünyada gelişmiş ülkelerin yatırım yapma kararı aldığı en kritik 10 teknoloji arasında sayılan araç takip sistemlerini Türkiye’de yaygınlaştırmayı hedefleyen FiloTürk, sektörde yeni bir dönemi başlatıyor. FiloTürk yeni yıl ile birlikte başlattığı, “Günde 1 TL’ye araç takip” “Taahhütsüz” ve “Kullandıkça Daha Az Öde” uygulamaları ile araç takip sektörünü canlandıracak. 





filoturk_aractakibi.jpg

Geçtiğimiz günlerde uluslararası yatırım fonu Mediterra ile gerçekleştirilen stratejik ortaklık ile dünya çapında oyuncu olma yolunda önemli bir adım atan Türkiye’nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk, yeni yıl ile birlikte hayata geçirdiği kampanya ile Türkiye’de araç takip sistemlerine dönük farkındalığı arttırmayı hedefliyor. 

Herşey Dahil, Taahhütsüz, Süresiz ve Koşulsuz Garanti, Kullandıkça Daha Az Öde uygulamalarını hayata geçiren FiloTürk, Günde sadece 1 TL’den başlayan fiyatlar ile kullanıcılarına FiloTürk Araç Takip Sistemi’nden yararlanma fırsatını sunacak.

Şirketler ya da bireysel kullanıcılar herhangi bir kullanım süresi taahhüdünde bulunmadan FiloTürk araç takip hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilecek ve abonelik süresince herhangi bir başlık altında hiçbir ekstra bedel ödemeyecek. Müşterilerine süresiz ve koşulsuz garanti imkanı sunan FiloTürk, sebebi ne olursa olsun arızalanan birimlerin veya servis gerektiren bütün işlemlerin hizmet bedelini karşılayacak.

 

500 bin aracı takibe alacak

Sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği özel uygulamalarla hızlı bir büyüme yakalayan Türkiye’nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk, önümüzdeki beş yıl içinde 500 bin araca araç takip hizmeti sunmayı hedefliyor.  

FiloTürk Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu Türkiye’de 8 milyon ticari araç bulunduğunu ve araç yakıt giderlerinin şirketlere olağanüstü bir maliyeti olduğunu belirterek, araç takip sistemlerinin yakıt, zaman ve bakım maliyetlerini azaltma yönünde özel çözümler sağladığını ifade etti. Masaracıoğlu: “8 milyon ticari aracın bulunduğu Türkiye’de önemli bir potansiyele sahip olan araç takip sistemlerinin faydaları ile ilgili farkındalık her geçen gün hızla artıyor. Kullanımı daha da yaygınlaştırmayı hedefleyen FiloTürk olarak ürün ve hizmetlerimizi yeniden yapılandırdık ve günde sadece 1 TL’ye araç takip hizmetini başlattık. Ayrıca; Herşey Dahil, Taahhütsüz, Süresiz ve Koşulsuz Garanti, Kullandıkça Daha Az Öde gibi uygulamaları tek bir kampanyada birleştirdik. Araç Takip Sisteminde bir ilk olan bu 4 özellik ile hizmetimizi sektörlere en iyi fiyatla sunmayı ve önümüzdeki beş yılda 500 bin aracın FiloTürk Araç Takip Sistemi’nden faydalanmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kullandıkça Daha Az Öde

Günde 1 TL’den başlayan fiyatlar ile sunulan Araç Takip Paketi ikinci yıl 85 Kuruş’a, üçüncü yıl 70 Kuruş’a düşerken, 1,25 TL den başlayan Filo Yönetim Paketi ikinci yıl 1 TL, üçüncü yıl 85 Kuruş oluyor. İlk abonelik fiyatı 1,50 TL olan Yol Bilgisayarı Paketini ise ikinci yıl 1,25 TL, üçüncü yıl 1 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet almak mümkün oluyor. Dördüncü yıldan itibaren paketlerde sadece TÜFE oranında artış yapılıyor.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat